Inrichting woonkamer

Unieke mooie woonkamer


Vandaag wil ik jullie een hele bijzondere woonkamer laten zien die ontworpen is door het ontwerpbureau dontDIY. Zij hebben in het centrum Sofia in Bulgarije een modern appartement ontworpen gelegen op de eerste verdieping van een oud gebouw. Het ontwerp van de woonkamer is erg bijzonder. Niet alleen door de indeling, maar ook door bepaalde keuzes die de ontwerpers hebben genomen.

Blauwe bank in woonkamer

Open woonkamer

Om ervoor te zorgen dat er meer natuurlijk zonlicht in meerdere ruimtes in het appartement aanwezig is, is de eetkamer en open keuken bij de woonkamer betrokken. Er ligt een prachtige sfeervolle houten vloer, die gelegd is in de Hongaarse punt. In het zitgedeelte vind je echter een gedeelte met tapijt. Op die manier heb je dus ook geen vloerkleed nodig. Je kan hier plaatsnemen op de comfortabele blauwe bank, die vergezeld is door een tweetal kleine houten tafeltjes en een mooie poef. Aan de muur is de klassieke Potence lamp opgehangen.

Eetkamer met moderne houtkachel

Open keuken

De bakstenen muur is volledig wit geschilderd en is gecombineerd met een kastenwand, waar ook een moderne houtkachel in verwerkt is. In dit gedeelte vind je ook grote houten eettafel, twee comfortabele vintage fauteuils en een mooie design boekenkast.

Open keuken met harmonica deur

stoere woonkamer

Tapijt in houten vloer

Unieke mooie woonkamer

Vaste kastenwand houtkachel

Fotografie: Asen Emilov

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply