Inrichting woonkamer, Woonkamer, Woonkamer ideeën

Moderne bohemien woonkamer


Modern en bohemien, twee stijlen die je zelden samen ziet. Deze woonkamer bewijst dat het een hele combinatie kan zijn. Het is de woonkamer van een grote moderne vrijstaande villa gelegen in Israel, die ontworpen en ingericht is door de interieurarchitecten van Paritzki & Liani Architects. Super knap hoe zij deze geweldige sfeer wisten te creëren in een dergelijke grote moderne woning, vooral in de woonkamer.

Moderne bohemien woonkamer

Glazen wand

Niet alleen de woning en het aantal vierkante meters is groot, maar ook de tuin mag er wezen. Een van de doelen was om deze twee ruimtes meer te integreren. Dit hebben ze onder andere gedaan door in de woonkamer de muur aan de achtergevel volledig te vervangen door glas. Hierdoor wordt de tuin niet alleen meer betrokken met de woonkamer, maar is de woonkamer ook veel lichter en ruimtelijker.

Alle muren zijn strak gestuukt en wit geschilderd, gecombineerd met een stoere grijze betonvloer.

Moderne bohemien woonkamer

Bohemien interieur sfeer

Als je alleen de omschrijving tot nu toe leest, dan heb je een heel ander beeld van hoe de sfeer is in deze woonkamer. Modern en strak. De echte warme bohemien sfeer is toegevoegd met de meubels en accessoires. De enorme bruine loungebank bijvoorbeeld of de prachtige kleurrijke bohemien vloerkleden. En ook de leuke kussens passen perfect bij een bohemien interieur.

Langs de grote wand is een soort witte stalen constructiebalk geplaatst, die hier als TV wandmeubel wordt gebruikt. Wat een geweldig idee! De tv is aan de wand opgehangen, maar op de meubel vind je allerlei prachtige spullen passend bij de bohemien stijl van de woonkamer.

Moderne bohemien woonkamer

Moderne bohemien woonkamer

Moderne bohemien woonkamer

Moderne bohemien woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply