Woonkamer

Moderne woonkamer met bakstenen muur


Dit is de mooie woonkamer van Casa Olivia. Een prachtige villa gelegen in Treia in Italië. Het heeft vier jaar geduurd om tot het resultaat te komen zoals het er nu staat, maar dan krijg je ook wat. De twee Zwitserse architecten Markus Wespi en Jerome de Meuron hebben hun complimenten hiermee wel verdiend. Alleen al als je de woonkamer bekijkt, merk je meteen al dat het om iets bijzonders gaat.

Moderne woonkamer met bakstenen muur

Lichte woonkamer

De woonkamer is lekker licht. Niet alleen door het natuurlijk zonlicht die de woonkamer weet te bereiken via de grote raam, maar ook het interieur zelf is vrij licht. De prachtige authentieke bakstenen muren zijn bewaard gebleven en goed zichtbaar gemaakt in de woonkamer. Natuurlijk hebben ze dit min of meer moeten restaureren, maar de sfeer van de authenticiteit is nog heel goed te proeven. Daartegenover is juist een superstrakke witte muur gekozen. Hier is de moderne flatscreen televisie aan opgehangen. Ook is er gekozen voor een strakke gietvloer. Deze komt zowel terug in de woonkamer, keuken, slaapkamer, maar ook zelfs in de badkamer.

In de woonkamer staat een mooie witte set bestaande uit een grote bank, een losse zitelement en een poef die hier als salontafel wordt gebruikt.

Moderne woonkamer met bakstenen muur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply