Design en interieur, Kasten, Meubels, Slaapkamer, Slaapkamer ideeën, Slaapkamer inrichten, Slaapkamer meubels

IKEA inloopkast: inspiratie, foto’s, ideeën

Vandaag hebben we het over de IKEA inloopkast! Een inloopkast is voor velen, zowel voor vrouwen als voor mannen, een echte droom. Iedereen bekijkt bij een bezichtiging van een huis of er een mogelijkheid is voor het inrichten van een inloopkast. Een speciaal ingerichte ruimte voor het opbergen van kleding, schoenen en accessoires.

Vroeger bleef deze droom bij een droom, die alleen door de rijken onder ons gerealiseerd kon worden. Tegenwoordig is het veel realistischer om een eigen inloopkast in huis te hebben. En IKEA heeft daar zéker een belangrijke rol in gespeeld. Hieronder tonen we foto’s van inloopkasten die we verzameld hebben en die we mooi en praktisch vinden. Het zijn allemaal IKEA-inloopkasten. Bekijk ze en doe ideeën en inspiratie op voor als je de volgende keer naar de IKEA gaat!

IKEA inloopkast

IKEA inloopkast

IKEA inloopkast

IKEA inloopkast

IKEA PAX inloopkast

Een inloopkast kan je inrichten met kledingkasten, ladekasten en kledingrekken. In de praktijk is het de uitdaging om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren in de beperkte ruimte. En dit behaal je vooral als je kasten op maat kunt inrichten. IKEA biedt deze mogelijkheid met de PAX kasten. Dit is het bekendste IKEA inloopkast systeem, waarbij je zelf kunt beslissen hoeveel kasten je neemt. Het is dus een modulair systeem, die je zelf kunt uitbreiden indien dat gewenst is. De PAX kasten serie bevat naast open planken ook ladekasten, kledingroedes en zelfs speciale opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld het hangen van broeken, opslag van dassen en sieraden. Dat is tóch je ultieme inloopkast? Hieronder enkele foto’s:

IKEA inloopkast

IKEA inloopkast

IKEA inloopkast

 

IKEA inloopkast

IKEA inloopkast

IKEA inloopkast

IKEA inloopkast

IKEA Stolmen inloopkast

Naast de PAX kasten, die ook daadwerkelijk bedoeld zijn voor het inrichten van een inloopkast, biedt IKEA ook andere kast oplossingen. Zo worden de Expedit kasten bijvoorbeeld vaak gebruikt voor een inloopkast. Dat zijn de super populaire vakkenkasten van IKEA. Een andere mogelijkheid zijn de Stolmen kasten. Ook een super populair inloopkast systeem. Sterker nog, de Stolmen kasten van IKEA zijn ideaal voor als je een open inloopkast wilt hebben of een inloopkast wilt inrichten in je slaapkamer.

IKEA inloopkast

Bekijk de mooie foto’s en wat de mogelijkheden zijn van IKEA voor het inrichten van een inloopkast. Hopelijk hebben we je hiermee kunnen voorzien van inspirerende ideeën!

Bron: Domainehome.com | Classyglamliving.com | Homedomoweinspiracje.blogspot.it | Delikatissen.com | Emsorter.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply