Search and Hit Enter

10x Bath bucket

Een bath bucket, ook wel bekend als een zitbad voor volwassenen of mobiel badkuip. is dé ideale oplossing als je graag in bad gaat, maar geen bad hebt in de badkamer, bijvoorbeeld omdat je een te kleine badkamer hebt. Wil jij ook een bath bucket kopen? Wij hebben de beste bath buckets voor je op een rijtje gezet die je direct kunt kopen. Kijk snel verder zodat je vandaag nog in bad kunt in je eigen badkamer!

Sommige mensen nemen bewust geen bad in de badkamer, maar alleen een douche, omdat ze weten dat ze eigenlijk nooit in bad gaan. Maar er zijn ook heel veel mensen die wel graag in bad willen, voor henzelf of voor de kinderen, maar geen bad in de badkamer hebben. Bijvoorbeeld omdat het niet mogelijk is omdat je een te kleine badkamer hebt, of omdat je geen zin of budget hebt om je badkamer te verbouwen. Voor deze groep mensen kan een bath bucket dé ideale oplossing zijn – een zitbad voor volwassenen of mobiel badkuip.

Een bath bucket is vaak een stuk kleiner is dan een normaal bad, past het ook in een kleine badkamer. Je zou het bijvoorbeeld in de douche kunnen plaatsen, zodat je het water ook eenvoudig weg kunt laten lopen. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Zo zijn sommige varianten vergelijkbaar met een babybad. Liever een mobiel bad die je eenvoudig kunt opbergen en weer tevoorschijn kunt halen als je in bad wilt? Dan zou je voor een opvouwbare, inklapbare of opblaasbare bath bucket gaan.

De meeste bath buckets zijn niet alleen bruikbaar in de badkamer, maar je kunt het ook buiten op je balkon, op je dakterras of in je tuin plaatsen. Ze zijn bovendien geschikt voor een warm bad als een koud ijsbad.

Klinkt dit als muziek in jouw oren, en wil je ook een bath bucket kopen voor in jouw badkamer? Dat komt goed uit, want wij hebben de beste bath buckets voor je op een rijtje gezet.

1. Flinq Bath Bucket Premium

We beginnen met één van de meest populaire bath buckets – de Flinq Bath Bucket Premium. Het is een plastic bath bucket met een lengte van 932 mm, breedte van 522 mm en hoogte van 640 mm – groot genoeg dus voor een volwassen vrouw of man om er comfortabel in te kunnen zitten. Dankzij het compacte formaat, is dit mobiel bad geschikt voor de meeste kleine badkamers om het in de douche te plaatsen. Je zal bovendien nooit last hebben van een te koud of te warm bad, dankzij de meegeleverde thermometer. Het bakje aan de zijkant is ook handig, om kleine spullen op te kunnen plaatsen. Hier verkrijgbaar.

flinq bath bucket premium

2. Tubble bad

Een zitbad is fijn, maar wil je stiekem tóch liever een mobiel bad waar je in kunt liggen? Goed nieuws – dat kan met het Tubble bad! Tubble bad is een opblaasbaar bad, die je met behulp van de meegeleverde elektrische pomp binnen een minuut kunt oppompen en leeg laten lopen. Je kunt het dus heel eenvoudig opbergen, bijvoorbeeld in de kast of in de berging. Dankzij de binnenafmeting van 132cm (l) * 56cm (b) * 52cm (h) kan je heerlijk in deze bijzondere bath bucket liggen en ontspannen. Voordat je het koopt, is het aan te raden om eerst goed op te meten of het wel in jouw badkamer past. Kijk hiervoor naar de buitenafmetingen van het Tubble bad van 156cm (l) x 82cm (b) x 52cm (h).  Hier verkrijgbaar.

 

bath bucket bubble bad

3. Opvouwbaar bad Hellobath Goliath

Vind je het het tóch een gedoe om elke keer het bad te moeten oppompen en leeg laten lopen, maar je wil wel een bath bucket die je eenvoudig kunt opbergen in de kast? Dan zou je ook een opvouwbaar bad kunnen kopen. Het opvouwbare bad Hellobath Goliath lijkt kwa ontwerp heel erg op een babybad, maar is natuurlijk een volwaardige zitbad voor volwassenen. Met een lengte van 155cm passen lange mensen tot twee meter in dit mobiel bad. Je zou zelfs met z’n tweeën erin kunnen als jullie beiden niet zo groot zijn. Hier verkrijgbaar.

bath bucket opvouwbaar bad hellobath goliath

4. Ekeo bath bucket

De Ekeo bath bucket lijkt heel erg op de Bath Bucket Premium van Flinq. Dit mobiel bad is met een capaciteit van 200 liter wel groter. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende leuke kleuren, zoals zwart, bruin, blauw of zelfs roze. Hier verkrijgbaar.

bath bucket ekeo

5. Schwänlein bath bucket

De Schwänlein bath bucket is een super comfortabel zitbad voor volwassenen. Niet alleen omdat je er comfortabel in kunt zitten, maar ook omdat het voorzien is van handvatten voor het eenvoudig verplaatsen van het bad. Voor de optimale bad-ervaring, koop je ook het hoofdkussen erbij, waar je je hoofd op kunt laten rusten tijdens het baden. Hier verkrijgbaar.

schwanlein bath bucket

6. Ronde bath bucket Ofuro

Altijd al een rond bad in de badkamer willen hebben? Dit is je kans? Hieronder zie je de het geweldige mobiele bad Ofuro. Met een diameter van 75 cm en een inhoud van maar liefst 300 liter, is het bovendien ook best een groot zitbad voor volwassenen. Het wordt geleverd met zes poten, waar de ronde bath bucket op rust. Niet in gebruik? Dan kan je het ook eenvoudig opvouwen – het is namelij keen opvouwbare bath bucket. Hier verkrijgbaar.

ronde bath bucket ofuro

7. Grote bath bucket Foresta

Net een lengte van maar liefst 150 cm behoort deze bath bucket tot één van de grootste bath buckets die er bestaan. Deze grote bath bucket is van het merk Foresta, die tevens ook verkrijgbaar in kleinere formaten, voor als je een kleine douche of kleine badkamer hebt. Naast het grote formaat, is deze bath bucket ook voorzien van comfortabele details zoals de neksteen en de ronde armleuningen. Ben jij van duurzaam wonen? Dit is een BPA vrij plastic bad.  Hier verkrijgbaar.

bath bucket foresta

8. Opvouwbare ligbad van YOUYIJI

Dit is de opvouwbare ligbad van YOUYIJI – een bath bucket voor zowel kinderen als volwassenen. Het is gemaakt van hoogwaardig PVC waardoor je het zowel in de zomer als in de winter kunt gebruiken. Omdat je het heel eenvoudig kunt opvouwen, kan je het ook eenvoudig verplaatsen – naar bijvoorbeeld je tuin of balkon.  Het ontwerp is voorzien van een comfortabele rugleuning en zitkussen. Hierdoor kan je lekker achterover liggen en ontspannen. Hier verkrijgbaar.

bath bucket opvouwbare ligbad YOUYIJI

Bekijk ook:
27x Kleine badkamer met bad en douche
6 Tips om een kleine badkamer praktisch in te richten
10x Hondendouche inspiratie

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *