Interieur

Kabels verbergen doe je zo!


We kennen allemaal het probleem van de kabels in huis. Lelijke kabels van de televisie, de bijbehorende tv box van je provider, de modem, de router, de telefoonlader, de lader van je camera, noem maar op. Iedereen heeft ermee te maken, en iedereen vindt het vreselijk. Het liefst wil je ze dus zo goed mogelijk verbergen zodat ze niet in het zicht zijn. Er wordt altijd aangeraden om plinten te nemen waar je de kabels kunt verbergen, maar je gaat niet speciaal nieuwe plinten kopen omdat je de kabels wilt wegwerken. Daar zijn betere, leukere en creatievere ideeën voor!

Kabelbox

De kabelbox is een erg populair ding waar je heel eenvoudig kabels kunt verbergen. Feitelijk is het gewoon een grote box, waar je een verlengsnoer in kunt leggen. Door er een deksel op te doen, worden alle adapters en bijbehorende kabels uit het zicht verwerkt. Deze kabelboxen heb je in verschillende modellen en stijlen, maar je kunt er ook een leuk DIY project van maken.

kabels-verbergen-kabelbox

kabels-verbergen-kabelbox

kabels-verbergen-kabelbox

Wandkastje

Hieronder zie je een voorbeeld van zo’n DIY kabelbox. Het is eigenlijk een normaal wandkastje, waar je de verlengsnoer, modem, router, etc. in kunt plaatsen. Doordat het deurtje leuk bewerkt is, wordt het ook als een kunstwerk gebruikt.

wandkastje-kabels-opbergen

Mand

Je kunt ook een hele normale mand gebruiken als kabelbox. Een gevlochten mand ziet er altijd goed uit, en vaak is het ook nog eens groot genoeg voor al je kabels.

mand-kabels-verbergen

Modem verbergen

De modem wordt door velen gezien als een super lelijk ding. Hieronder zie je dat je de modem op een hele simpele maar erg leuke en creatieve manier kunt verbergen!

stapels-boeken-kabels-verbergen

modem-verbergen-boeken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply