Search and Hit Enter

10x Zwevende TV meubel

Ben je op zoek naar een mooie zwevende TV meubel die je strak aan de muur kunt ophangen? Vanwege het grote aanbod kan het best een uitdaging zijn om eentje uit te kiezen. Maar geen nood, wij hebben een selectie voor jou gemaakt van leuke zwevende TV meubels waar wij in ieder geval erg enthousiast over zijn. Kijk snel verder en laat ons weten welke jij graag in jouw woonkamer wilt hebben!

zwevende tv meubel

Door de opkomt van de platte televisie ziet de moderne TV hoek er heel anders uit dan 20-30 jaar geleden. In plaats van de grote beeldbuis televisies hebben we tegenwoordig allemaal een platte TV, die we ofwel strak aan de muur hebben hangen of op een TV meubel plaatsen. Sommigen kiezen voor volledige maatwerk, bijvoorbeeld in de vorm van een cinewall – een TV ombouw muur die ook plek biedt voor een soundbar en gecombineerd wordt met een elektrische sfeerhaard. Maar in de meeste woonkamers vind je nog steeds een TV meubel. Dit kan een TV meubel met poten zijn, en die je gewoon op de vloer plaatst, maar het kan ook een goed idee zijn om te kiezen voor een zwevende TV meubel. Een zwevende TV meubel monteer je aan de muur, net zoals je dat doet bij een TV. Dit ziet er niet alleen mooi en strak uit, het heeft ook een aantal praktische voordelen. Zo kan je de vloer beter schoonmaken onder de TV meubel, en zorgt een zwevende TV meubel ervoor dat het ruimtelijker aanvoelt.

Zwevende TV meubels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Om je te helpen bij deze zoektocht, hebben wij hieronder een top 10 voor je gemaakt.

1. Treku Lauki Wandmeubel

De Treku Lauki Wandmeubel kan gebruikt worden als een zwevende dressoir of een zwevende TV meubel. Het is een luxe, stijlvol en ingetogen opbergsysteem dat perfect is voor woonkamers, gangen en eetkamers. De Lauki serie bestaat uit meerdere boxen die op de vloer kunnen worden geplaatst, op elkaar gestapeld of aan de muur kunnen worden gehangen. Dit is dus een zwevende TV meubel van 304 cm breed, 36 cm hoog en 37 cm diep. Een mooie zwevende TV meubel voor een grote woonkamer. In totaal heeft een een asymmetrische opstelling met vier modules met deuren en lades. Hier verkrijgbaar.

zwevende tv meubel treku lauki

2. Kluskens Yale TV-wandmeubel

Ben je op zoek naar een mooie houten TV meubel die je strak aan de muur kunt hangen? Dan hebben wij de perfecte zwevende TV meubel voor jou gevonden: de Kluskens Yale TV-wandmeubel. Deze meubel is onderdeel van de veelzijdige Yale serie, bestaande uit kwalitatieve massieve houten kasten, dressoires en TV meubelen. Dit ontwerp kenmerkt zich met een verfijnd profiel, met een perfecte balans tussen een krachtige uitstraling en de warmte van eikenhout. Het is hier verkrijgbaar in verschillende formaten en houtsoorten.

zwevende tv meubel kluskens yale

3. IKEA Besta

Ook bij IKEA kan je natuurlijk terecht voor zwevende TV meubels. Als je niet een heel groot budget hebt, maar je wilt wel een mooie en praktische TV meubel? Dan is IKEA natuurlijk de place to be. De Zweedse woongigant heeft een hele grote collectie TV meubels maar de IKEA Besta kast is natuurlijk het populairst. Deze kan je zowel op de vloer plaatsen met poten, maar ook als zwevende TV meubel aan de muur monteren. Het handige is dat het een modulair karakter heeft – je kunt dus meerdere Besta kasten naast elkaar monteren. Daarnaast kan je ook zelf beslissen of je een open kast wilt, met deurtjes of lades. Hier verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

zwevende tv meubel ikea besta

4. Goossens

Ook Goossens heeft een heel groot aanbod van zowel TV meubels op poten als zwevende TV meubels. Ze hebben hele moderne en strakke TV meubels in verschillende maten, kleuren en materialen. Naast de populaire witte en zwarte TV meubels hebben ze ook notenhouten en eikenhouten varianten. Alle TV meubels zijn voorzien van kabeldoorvoer in het bovenblad, waar de kabels van de TV doorgetrokken kunnen worden.

zwevende tv meubel goossens

5. VidaXL

Heb je een smalle of kleine woonkamer? Deze kleine zwevende TV meubel van VidaXL heeft het perfecte formaat als je beperkte ruimte hebt in jouw woonkamer. Het is verkrijgbaar in drie verschillende formaten, namelijk van 80 cm breed, 100 cm breed en 120 cm breed. Op deze foto heeft de TV meubel van VidaXL een houtlook frame, gecombineerd met witte deuren, maar hier zijn meerdere kleuren verkrijgbaar, waaronder zwart, grijs en betonlook.

zwevende tv meubel vidaxl

6. Zwart houtlook

Zwarte TV meubels zijn ook erg populair. Dit kan hoogglans zwart, strak matzwart of een zwarte houtlook zijn. Hieronder zien jullie de mooie zwevende TV meubel van Zen Lifestyle. Een grote TV meubel van 240 cm, gekenmerkt door een zwarte houtlook van fineer. Je kunt het zowel op de vloer plaatsen als strak aan de muur monteren. In totaal heeft het vier kasten, waarvan de buitenste twee lades zijn en de middelste twee klepdeuren. Hier verkrijgbaar in meerdere varianten.

zwevende tv meubel zwart houtlook

7. Industriële TV meubel

Heb je een stoer industrieel interieur of wil je jouw interieur juist een industrieel tintje geven? Dat kan in ieder geval met deze stoere industriële TV meubel van DTP.  Deze zwevende TV meubel is gemaakt van de combinatie teakhout en zwart metaal, en is verkrijgbaar in verschillende formaten. De variant die je op deze foto ziet is 235 cm breed, en bevat naast dichte kasten met deuren, ook lades en open vakken. Hier verkrijgbaar!

zwevende tv meubel industrieel

8. Zwevende TV meubel met boekenkast

Bij een zwevende TV meubel denk je wellicht aan een lange TV meubel, zoals we ze tot nu toe in deze lijst ook hebben laten zien. Ben je op zoek naar een uniek ontwerp of bijvoorbeeld extra opbergruimte om boeken op te bergen? Wat dacht je van deze stoere zwevende TV meubel met boekenkast? Dit is de Cinema TV meubel van Gewoon Sfeervol. Het wordt naar wens voor je samengesteld, en als je deze besteld wordt het ook bij jou thuis gemonteerd. Je kunt zelf dus bijvoorbeeld kiezen of je de boekenkast aan de linkerkant of rechterkant wilt hebben. Hier verkrijgbaar.

zwevende tv meubel met boekenkast

9. Zwevende TV meubel met speakerdoek

Een TV meubel met speakerdoek biedt verschillende praktische voordelen. Naast dat het er mooi uitziet, behoud je het mooie geluidskwaliteit van boxen in je TV meubel, kan je met een speakerdoek ook zichtbare apparatuur en kabels verbergen, en kan je jouw mediabox ook probleem loos bedienen. Hieronder zien jullie de moderne zwevende TV meubel Milan, die je ook gewoon op de vloer kunt neerzetten. Naast twee grote kasten met deuren aan de zijkanten, is de middelste kast voorzien van een mooie speakerdoek. Hier verkrijgbaar.

zwevende tv meubel met speakerdoek

10. Open TV meubel

Alle zwevende TV meubels die we hierboven hebben laten zien hebben dichte kasten. Het voordeel is dat alle rommel uit het zicht weggewerkt kan worden. Maar een open TV meubel kan ook heel mooi zijn, mits je het niet volpropt met van alles en nog wat. In deze moderne woonkamer is er gekozen voor Modern Radia, een compacte moderne TV meubel met open kasten met het formaat 153,2x35x25 cm. Hier verkrijgbaar.

moderne open zwevende tv meubel

Bekijk ook:
18x Plank als TV meubel
10x TV aan de muur
10x TV in de hoek
TV ophangen

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *