Search and Hit Enter

Mooi modern appartement van 100m2 in interieurontwerper door Yael Perry

Interieurontwerper Yael Perry heeft een appartement van 100m2 gerenoveerd in het centrum van Tel Aviv, Israël. Het interieur kenmerkt zich met speelse colorblocks, stoere frames, mooie kubussen en praktische verborgen ruimtes. Kortom, een appartement boordevol leuke ideeën om inspiratie op te doen. Kom snel binnenkijken!

Mooi modern appartement van 100m2 in interieurontwerper door Yael Perry

Op maat gemaakte kasten, scheidingsdeuren en taatsdeuren

Yael Perry werd aanvankelijk gevraagd om privéruimtes te creëren die kunnen transformeren en deel uitmaken van de leefruimte, evenals werkplekken in het woongedeelte. Nadat alle interne wanden werden verwijderd, is er een nieuwe indeling gemaakt met nieuwe op maat gemaakte kasten, scheidingsdeuren en taatsdeuren.

Woonkamer en open keuken

De leefruimte is heerlijk ruim en licht, wat voornamelijk te danken is aan de kamerbrede en hoge glazen schuifpui, die toegang biedt tot het balkon en een mooi uitzicht op de stad. Door heel het appartement is een prachtige terrazzo vloer gelegd, gecombineerd met strak afgewerkte witte muren.

woonkamer glazen schuifpui twee banken tegenover elkaar plaatsen

De zithoek is bij de glazen schuifpui ingericht. Twee stijlvolle lichte banken zijn tegenover elkaar geplaatst, met daartussen een groot vloerkleed en een hele bijzondere salontafel.

De open keuken grenst aan de woonkamer, ingericht met strakke moderne kasten in de kleuren zwart en taupe. Naast een vaste kastenunit tegen de wand, is er ook gekozen voor een groot zwart keukeneiland, met een geïntegreerde eikenhouten eettafel. Daaromheen zijn houten eetkamerstoelen en grijze krukjes geplaatst.

Leestip: 13x Tafel aan kookeiland

moderne keuken zwart keukeneiland geïntegreerde eettafel

Thuiskantoor met glazen taatsdeuren

Aan de andere kant van het appartement vind je het thuiskantoor, gescheiden door drie mooie taatsdeuren naast elkaar met melkglas en stalen witte frames. Door het gebruik van melkglas, kan deze kamer ook gebruikt worden als logeerkamer. Je vindt er een bureau, een grote boekenkast en een slaapbank. Daarnaast hebben ze ook een vaste inbouwkast gemaakt voor nóg meer opbergruimte.

glazen taatsdeuren scheidingswand

De ruimte naast het thuiskantoor is ingericht als tweede badkamer met washok.

Oudroze multifunctionele scheidingswandkast

Met een op maat gemaakte oudroze kamerhoge kast van zes meter, die van de vloer tot het plafond loopt, is de priveruimte van de woonkamer gescheiden. In de slaapkamer wordt deze als kledingkast gebruikt, terwijl het in de woonkamer als een multifunctionele wandkast dient. Zo zijn er verschillende gedeeltes ingericht met open vakken in verschillende afmetingen, waar boeken, tijdschriften, vazen en potten worden tentoongesteld. Daarnaast is de kast ook ingericht als TV meubel, met een gedeelte waar de TV aan opgehangen is.

woonkamer oudroze kastenwand tv meubel

Helemaal aan de linkerkant is een klein nisje gecreëerd met een raam – Een rustige plek om te lezen, te werken en in de ochtend te genieten van een kopje koffie.

Slaapkamer met badkamer ensuite

De slaapkamer is ingericht met een mooie badkamer ensuite, die middels een strakke glazen schuifdeur bereikt kan worden. De schuifdeur verdwijnt bij het openen in de muren, en kenmerkt zich net als de taatsdeuren bij het thuiskantoor met melkglas en een witte frame.

slaapkamer oudroze inbouwkasten kledingkast

In de badkamer vind je drie kleine raampjes aan de bovenzijde van de buitenmuur. Er is dus wel natuurlijke lichtinval aanwezig, terwijl je ook altijd privacy hebt. De badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche met op maat gemaakte glazen douchewanden die tot aan het plafond lopen. Naast de strakke gestuukte witte wanden is er ook een muur die volledig bekleed is met een grote op maat gemaakte spiegel. De badkamer is niet klein, en deze spiegelwand zorgt ervoor dat nóg ruimtelijker aanvoelt.

moderne badkamer spiegelwand zwevende badkamermeubel

De zwevende badkamermeubel, die over de gehele breedte van de muur loopt, is aan de spiegelwand gemonteerd. Hetzelfde geldt ook voor de strakke inbouwkraan boven de wastafel.

In de douche en het gedeelte naast de douche, zijn op maat gemaakte oudroze kubussen geplaatst, war je op kunt zitten. De kubussen zijn bedekt met roze acrylpleister, zodat volledig vochtbestendig zijn.

terrazzovloer moderne badkamer

Minimalistische verlichting

Door het gehele interieur vind je een mix van verschillende minimalistische verlichting. Zo is er bijvoorbeeld in de woonkamer gekozen voor een combinatie van plafondlampen en witte railverlichting met spotjes die verschillende kanten gedraaid kunnen worden. En de keuken vind je een mix van witte opbouwspots, witte hanglampen boven het keukeneiland en diezelfde railverlichting.

moderne woonkamer lichte beige bank

Fotografie: Itay Benit

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *