Kasten, Keuken

15x Servieskast inspiratie


Tegenwoordig hebben de keukens enorm veel opbergruimte, waar je naast alle apparatuur, pannen, voorraad ook al je servies kunt opbergen. Hierdoor heb je niet altijd een aparte servieskast nodig. Als je heel veel servies hebt, kan een servieskast nog wel een goed idee zijn. En een servieskast ziet er natuurlijk ook gewoon erg mooi uit. Dus als je plek over hebt in je keuken, dan kan een servieskast in ieder geval nooit kwaad. Toch?

Servieskast

Om jou te inspireren, hebben we vijftien mooie inspiratie voorbeelden gevonden van stuk voor stuk prachtige servieskasten. Welke vind jij het mooist?

Extra opbergruimte

Je hebt nooit té veel opbergruimte. Het kan altijd goed van pas komen. En zoals jullie dat waarschijnlijk ook ervaren, er komt altijd meer spullen bij in de keuken, het wordt nooit minder. Een goed argument dus om een extra servieskast te nemen. Een plek voor je hele serviescollectie.

Servieskast

Servieskast

Servieskast stijl

Servieskasten zijn er in veel verschillende stijlen, kleuren en maten. Grote, kleine, inbouwkast, met glas, zonder glas, open, noem maar op. Voor elke keuken en keukenstijl is er dus wel een passende servieskast te vinden. Maar soms is het juist leuk om een andere servieskast stijl te nemen dan de stijl van je keuken. Heb je een strakke moderne keuken? Dan kan een landelijke servieskast bijvoorbeeld ook erg mooi staan. Dat geldt andersom natuurlijk ook.

Een servieskast hoeft bovendien niet altijd in de keuken te staan. Je zou het ook een mooi plekje kunnen geven in je woonkamer. Het kan daar een mooie blikvanger worden!

Servieskast

Servieskast

Servieskast

Servieskast

Servieskast

Servieskast

Servieskast

Servieskast

Servieskast

Servieskast

Servieskast

Servieskast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply peter lassooy 26 december 2019 at 13:27

    waar zijn de kasten te koop?

  • Leave a Reply