Design en interieur

12x Visgraat muur


Een visgraat houten vloer staat voor is mooi, chique en heeft een bepaalde kwalitatieve klassieke uitstraling. We hebben hier al laten zien dat er naast visgraat op de vloer bijvoorbeeld ook visgraat tafels verkrijgbaar zijn. Visgraat hoeft bovendien niet altijd van hout te zijn. Met tegels zou je ook heel goed een mooi visgraat patroon kunnen leggen. Dat geldt voor de vloer, maar ook voor de muren. Sterker nog, een visgraat muur in huis kan super mooi zijn!

visgraat-muur-tegels-badkamer

Visgraat muur als blikvanger

Wat fijn is van een visgraat muur, is dat het een enkele muur kan zijn. Je hoeft dus niet alle muren te bekleden met een visgraat patroon. Overal visgraat muren in huis is zelfs een beetje overdreven en druk, terwijl een enkele visgraat muur een échte blikvanger in huis kan worden. Wat dat betreft zou je het een beetje kunnen vergelijken met behang met een druk patroon.

visgraat-hout-hal

houten-visgraat-muur

Visgraat in huis

Welk muur dan geschikt zou zijn? Dat kan eigenlijk overal zijn. De muur achter de bank in de woonkamer zou erg leuk kunnen zijn, maar je kunt ook denken aan de grote muur in de hal, de muur in de slaapkamer waar het bed tegenaan is geplaatst, de keuken achterwand of natuurlijk gewoon in de badkamer.

open-haard-muur-visgraat

visgraat-muur

Een mooie klassiek houten visgraat muur!

visgraat-badkamer-muur

visgraat-tape

Het is ook een super leuk DIY idee om met tape een visgraat patroon te creëren aan de muur.

visgraat-muur-slaapkamer-hout

visgraat-keukenwand

visgraat-wandtegels-badkamer

vigraat-behang-kinderkamer

Er bestaat ook visgraat behang!

visgraat-muur-slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply