Kinderkamer

De kinderkamer van Elliot is een droom van voor kind!


Als kind bof je als je ouders een passie hebben voor interieur & design. Je krijgt gegarandeerd een leuke kinderkamer, of je dat nou écht wilt of eigenlijk helemaal niets kan schelen hoe je kamer eruit ziet. Dat geldt ook voor Elliot, het zoontje van Karolina en Erik. Hij heeft een kinderkamer gekregen, die een droom zou zijn voor elk kind. En niet alleen alle kinderen, ook de ouders zullen er helemaal blij mee zijn! Dus ben je op zoek naar inspiratie om voor jouw kind dé droomkamer in te richten? Kijk kom snel een kijkje nemen in de super leuke kinderkamer van Elliot!

De kinderkamer van Elliot is een droom van elk kind!

Eigen stijl

Karolina Modig is een freelance journalist en editor. Samen met haar man Erik en twee kinderkaeren, Elliot en Mio, wonen zij in een super stijlvol ingericht appartement gelegen in de populaire wijk Södermalm in Stockholm. Karolina is het brein achter de inrichting van het interieur. Ze is een grote voorstander voor dat iedereen zijn eigen stijl moet kunnen vinden en deze ook durft door te voeren. En dat is ook te zien aan haar eigen interieur, gekenmerkt door bijzondere en mooie kleuren en een indrukwekkende kunstcollectie.

Ook voor haar kinderen heeft ze helemaal uitgedacht hoe ze het wilt inrichten. Naast dat het functioneel moet zijn, moest het vooral ook een leuke en speelse kinderkamer worden, waar Elliot heel veel plezier van kan hebben.

De kinderkamer van Elliot is een droom van elk kind!

Ferm Living behang met wolkjes patroon

Er is gekozen voor lichte vloerbedekking, gecombineerd met het mooie wolkenbehang van Ferm Living. Het behang loopt niet helemaal tot aan het plafond, waardoor er een witte strook aan de bovenkant van de muren is ontstaan. Dit geeft een erg bijzonder effect, ook omdat de grote muur wel wit is gebleven.

Stoer speelhuisje

Het grijze kinderbed, een meegroeibed van IKEA, is bij het raam geplaatst, tegenover een lage boekenkast, waarop het keybord van Elliot op is geplaatst. Maar de grote blikvanger vind je naast de deur. Daar heeft Erik een indrukwekkend speelhuis gebouwd voor Elliot. Het speelhuisje heeft maar liefst drie lagen. Het onderste gedeelte is afgeschermd met een gordijntje. Middels een trap heb je toegang tot de bovenste twee lagen. De bovenste laag is zelfs voorzien van een dak. Geweldig toch!?!

Bron: Houzz.co.nz | Fotografie: Nadja Endler | Nadjaendler.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply