Kinderkamer

Fris kinderkamer ontwerp met originele ideeën


Deze kinderkamer is ontworpen door Oekraïense ontwerper Olia Paliichuk. Zij heeft van een ‘gewone’ kamer een leuke en originele kinderkamer gemaakt met behulp van mooie materialen, frisse kleuren en een aantal hele leuke ideeën.

Fris kinderkamer ontwerp met originele ideeën

Het ontwerp van deze kinderkamer is modern en fris. Dit is vooral te danken aan het gebruik van mooie materialen en de frisse kleuren. De houten panelen aan de wanden, het grijs blauwe aan de muur, die ook gebruikt zijn voor de handige inbouwkasten, de stof van het bed, de mooie vloerkleed, noem maar op. De neom wandlamp boven het bed met de tekst ‘Hi’ is hier natuurlijk ook een leuke blikvanger. Naast het bed vind je aan de ene kant een leuk houten krukje die als nachtkastje wordt gebruikt, terwijl er aan de andere kant een grote olifant knuffel is geplaatst van vilt.

Fris kinderkamer ontwerp met originele ideeën

Vanuit deze hoek kan je meer leuke en speelse elementen zien die passen in een kinderkamer. De grote schilderij met de beer bijvoorbeeld op de vloer of de grote gebreide poef in de hoek. Bij het raam is ook een werkplek ingericht met een mooi Scandinavisch bureau. Er is ook een TV wandmeubel gecreëerd, die heel veel kastruimte biedt, wat altijd handig is in een kinderkamer.

Je ziet er ook alle soorten verlichting die in deze kinderkamer zijn gebruikt. Naast de neon wandlamp, vind je hier ook een minimalistische lamp boven het houten krukje, moderne spotjes bij de inbouwkast, én twee grote witte hanglampen aan de andere kant.

Fris kinderkamer ontwerp met originele ideeën

Vanuit deze hoek is de TV wandmeubel beter zichtbaar, en zie je hoe mooi het overloopt van de muur naar de kast.

Fris kinderkamer ontwerp met originele ideeën

Vanuit deze hoek kan je zien dat ook de zijkant van de wandkast opbergruimte biedt in de vorm van open vakken. Hier zijn de vakken super leuk gebruikt als boekenkast.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply