Kinderkamer ideeën

Fijne natuurlijk lichte kinderkamer


Natuurlijk licht is super fijn in een ruimte. Sterker nog, voor velen is dat een absolute musthave in een huis. Mensen kunnen al afhaken als een woning erg donker is, ongeacht hoe mooi en strak een interieur is afgewerkt. We gaan vandaag een kijkje nemen in een kinderkamer die enorm licht is. Dit heeft te maken met de strakke witte muren en wit geschilderde houten vloer, maar het is vooral te danken aan de grote ramen. Je vindt er een soort grote erker met in totaal drie grote ramen, die ervoor zorgt dat de kinderkamer super fijn licht is. Deze combinatie van natuurlijk licht en lichte interieurbasis is al het halve werk voor de inrichting.

fijne-natuurlijk-lichte-kinderkamer

Interieurstijl mix

Met een lichte basis in deze kinderkamer is het mogelijk om creatiever om te gaan met de inrichting met meubels en accessoires. De stijl is dan ook een mengelmoes van meubels en accessoires in verschillende stijlen. Ze hebben gekozen voor een zwarte vintage kinderbed. Het kleine bureautje en de kledingkasten zijn strak, wit en modern. De fauteuil is design. De blauwe schommelstoel is Scandinavisch. En de boekenkast is een beetje landelijk. Ondanks de verschillende stijlen vormt alles een mooi geheel in deze kinderkamer.

leuke-kinderkamer-inspiratie

Leuke ideeën

Je vindt hier bovendien super veel leuke ideeën om de kinderkamer leuker en speelser te maken. De creatieve prints en posters aan de muur, de slingers, de lamp, en niet te vergeten de tipi tent. Een tipi tent is namelijk altijd een super leuk idee voor de kinderkamer. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar de kinderen vinden het ook geweldig om ermee te spelen.

tipi-tent-kinderkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply