Kinderkamer ideeën

Moderne kinderkamer voor een jongen


Sommige kinderkamers zijn super leuk door het gebruik van leuke, vrolijke, kleurrijke en speelse elementen. Denk aan schommels, tipi tenten, speels behang, noem maar op. Daarnaast zijn er ook kinderkamers die super strak en eenvoudig zijn ingericht, maar toch ook erg leuk zijn. Zo’n kinderkamer hebben we gevonden in de portfolio van interieur- en architectenbureau Canny. De Australische interieurontwerpers hebben in Brighton een luxe moderne villa ontworpen, waar deze moderne kinderkamer onderdeel van is.

moderne-kinderkamer-voor-een-jongen

Keep it simple

Zoals gezegd is de kinderkamer in de basis super eenvoudig, strak en modern. Strakke witte muren zijn gecombineerd met grijs tapijt. Saai, zou je zeggen, maar met een aantal elementen is de kamer eigenlijk helemaal niet saai. Sterker nog, het ziet er juist erg leuk uit.

Het gebied rondom het bed speelt daar een belangrijke rol in. Ze hebben gekozen voor een mooi bed, een twijfelaar, met een rondvormige hoofdsteun en moderne zwarte poten. Zowel het dekbed als de kussens bevatten leuke geometrische prints in stoere kleuren zoals blauw, grijs, wit en zwart.

An de muur boven het bed zijn twee zwarte lijsten opgehangen met leuke zwart witte illustraties. En links naast het bed vind je een houten krukjes, die als nachtkastje wordt gebruikt, terwijl rechts van het bed een stoere zwart witte kapstok is geplaatst.

moderne-kinderkamer-voor-een-jongen

Inbouwkast

inbouwkast-kinderkamer

Wat ook erg mooi is, en vooral praktisch, is de grote inbouwkast links van het bed. Daar is een grote moderne inbouwkast gerealiseerd met strakke witte deuren en zwarte deurgrepen. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar biedt ook enorm veel bergruimte voor de kinderkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply