Kinderkamer

Landelijke kinderkamer van Leo en Viggo


Als je moeder een interieurstylist bent, dan ben je gegarandeerd van een mooie kamer. Dat geldt ook voor Leo en Viggo, de twee jongens van de bekende Zweedse interieurstyliste Pella Hedeby. Leo en Viggo delen de kinderkamer, wat voor vele moeders een enorme uitdaging is om die goed en leuk in te richten. Maar Pella heeft er iets super mooist van gemaakt.

Landelijke kinderkamer van Leo en Viggo

Witte houten planken

De kinderkamer heeft een Scandinavische landelijke sfeer gekregen. Dit is vooral te danken aan het houten plafond, die uit wit geschilderde planken bestaat. Ook de muur aan de rechterkant is met dezelfde witte houten planken bekleed. Deze heeft Pella gecombineerd met strakke grijze muren en een sfeervolle houten vloer.

Landelijke kinderkamer van Leo en Viggo

Op maat gemaakt stapelbed

Dé eyecatcher van de kinderkamer wordt gevormd door het bed. Pella heeft een stapelbed op maat laten maken, die over die precies over de breedte van de kamer past. Ook het bed is volledig wit geschilderd, zowel de buitenkant als de binnenkant, waardoor het perfect past bij de landelijke sfeer van de kamer.

Bij het raam is een werkplek gecreeerd, waar de jongens huiswerk kunnen maken. Leuk dat ze gekozen heeft voor een stalen industriële stoel als bureaustoel.

Bron: Stilinspiration.elledecoration.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply