Kinderkamer

Leuke kinderkamer in een stoer loft appartement


Vandaag willen we jullie inspireren met een hele bijzondere kinderkamer. We gaan een kijkje nemen in de kinderkamer, die ontworpen is door een Londense intereiur & archtiectenstudio Melanie Williams. Zij hebben namelijk in Tribeca in New York een hele stoere en tegelijkertijd luxe loft appartement ontworpen en ingericht. Hieronder zien jullie hoe de kinderkamer is geworden!

Leuke kinderkamer in een stoer loft appartement

Industriële details

Het is een stoer loft appartement met prachtige industriële details. Denk aan de grote raampartijen, zichtbare leidingen aan het plafond en rauwe bakstenen muren. En wat ook geweldig is, zijn de stoere originele verticale steunpilaren en plafondbalken. Deze stoere industriële details, hebben ze in deze stoere loft gecombineerd met een elegante en luxe interieurstijl.

Leuke kinderkamer in een stoer loft appartement

De kinderkamer is een hele fijne ruimte. Het is ruim, het is licht en het plafond is enorm hoog. En je treft hier zelfs een van de stoere steunpilaren en plafondbalk aan. Deze geven de kinderkamer heel veel karakter en charme.

Gele accenten

Daar waar in het rest van het appartement gekozen is voor een elegante luxe stijl, hebben de interieur architecten in de kinderkamer gekozen voor een hele vrolijke kleur, namelijk geel. Niet alles is geel natuurlijk, maar de kleur is op een hele leuke en subtiele manier gebruikt. Zo zijn twee grote muren, inclusief de strakke inbouwkasten, bekleed met een speels behang. Dit behang bevat een leuk patroon in de kleuren wit, lichtgrijs en geel. Daarnaast bevatten ook de gordijnen, de grote vloerkussen en de slinger bij de ledikant mooie gele accenten.

Leuke kinderkamer in een stoer loft appartement

Leuke kinderkamer in een stoer loft appartement

Leuke kinderkamer meubels

Deze gele tinten zijn gecombineerd met strakke wiite muren en een warme lichte houten vloer. En ook de kinderkamer meubels passen er mooi bij. De ledikant, of eigenlijk een meegroeibed, is de Stokke Sleepi ledikant. Daarbij is een mooie witte schommelstoel geplaatst, waar de baby gevoed kan worden. En er is ook een speelhoekje gecreerd met een klein tafeltjes en bijbehorende stoelen.

Leuke kinderkamer in een stoer loft appartement

Fotografie: Paul Craig

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply