Tuin

De fijne patio tuin van Javier


Een fijne buitenruimte is een van de meest fijne eigenschappen van een woning. Dit kan een fijn balkon of dakterras zijn voor een appartement, maar dit kan ook een tuin zijn voor een huis. Voor velen mensen is het zelfs een MUSTHAVE om een buitenruimte te hebben. Vooral als je te maken hebt met een kleine woning, kan een buitenruimte een soort van verlengde worden van je woning. Daarom is Javier dan ook super blij met zijn patio tuin. En wij begrijpen wel heel goed waarom!

De fijne patio tuin van Javier

Glazen schuifpui vanuit de woonkamer

Javier woont in een kleine studio woning, waarbij alles in dezelfde open ruimte is ingericht. De woonkamer, de eetkamer, de keuken en ook de slaapkamer bevinden zich in dezelfde ruimte. Alleen de badkamer is een aparte ruimte. Vandaar dat Javier ook bijzonder blij is dat hij over een tuin beschikt. Een heerlijke ruime patio tuin, die bijna net zo groot is als de woning zelf. De tuin is te bereiken via grote glazen schuifpuien vanuit de woonkamer. Dus als de schuifpuien open staan, dan vormt de tuin een verlengde van de woning.

De fijne patio tuin van Javier

Onderhoudsvriendelijke tuin

De gehele tuin is goed beschut met hoge stenen muren, die volledig bruin zijn geschilderd. Deze zijn gecombineerd met sfeervolle buitentegels voor de vloer. Javier heeft de inrichting van de tuin eenvoudig gehouden, maar wel erg leuk en uitnodigend. Zo heeft hij bijvoorbeeld goed gebruik gemaakt van houten paletten. Daar heeft hij zowel de banken als de salontafel mee gebouwd. De drie houten paletten bank hebben wieltjes gekregen, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen. En de grote zachte kleurrijke kussens zorgen voor het zitcomfort. De tafel is afgewerkt met een mooie glazen plaat. Naast de houten paletten banken staan er ook nog twee fauteuils voor extra zitruimte.

Mooie planten

Door de stenen muren en de buitentegels is de tuin super onderhoudsvriendelijk. Javier vond echter dat er geen planten mochten ontbreken, dus heeft hij die terug laten komen in verschillende mooie kleine en grote potten. Hij heeft zelfs een plantenrek gecreëerd, bestaande uit houten planken met kleine ladders als onderstel.

De fijne patio tuin van Javier

De fijne patio tuin van Javier

Bron: Espacioliving.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply