Tuin

Tuin met uitschuifbaar dak


Ik heb veel inspirerende en bijzondere tuin ideeën gezien, maar via Micasarevista.com wil ik vandaag tóch een van de eest unieke tuin met jullie delen. De tuin is onderdeel van een Spaanse woning, die voorzien is van een speels karakter en authentieke details. De houten balken aan het hoge plafond bijvoorbeeld of de stoere open vide slaapkamer. Maar de tuin is tóch de meest bijzondere ruimte van dit huis. Het is namelijk voorzien van een uitschuifbaar dak!

Tuin met uitschuifbaar dak

Heel het jaar genieten van de tuin

De bewoners wilden een tuin hebben waar je heel het jaar door van kan genieten. Het zou dus niet uit moeten maken of het winter of zomer is. Daarom heeft hij een uitschuifbaar dak gebouwd boven de tuin. In de winter is deze dichtgeschoven, terwijl je het in de zomer gewoon open kan schuiven, zodat de zon de tuin kan bereiken.

Woonkamer sfeer

Het eerste gedeelte van de tuin is sowieso overdekt. Daar is een soort van lage veranda gecreëerd met een heerlijke knusse loungehoek. Met gezellige accessoires zoals de vloerkleed, de salontafel en de zitkussens, is er een echte woonkamer sfeer gecreëerd in deze tuin.

Tuin met uitschuifbaar dak

Bron: micasarevista.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply