Search and Hit Enter

Zo richt jij je woon- en eetkamer op een stijlvolle manier in 

Met de feestdagen in aantocht wil je er zeker van zijn, dat de woon- en eetkamer op een sfeervolle wijze ingericht zijn. Heb jij al op Pinterest gekeken op leuke ideeën op te doen voor de decoratie van deze ruimtes in december? Werk met verschillende soorten kerstgroen, kleine kerstballen en bijvoorbeeld kaneelstokjes. Ze komen in vrijwel ieder kerststuk terug! Een belangrijke vraag voor de periode na de feestdagen: hoe geniet je optimaal van je luxe eetkamer? Het is iets om rekening mee te houden bij het inrichten van deze ruimte. Ga je uitsluitend voor een stijl die naadloos aansluit op je persoonlijke voorkeuren, of let je ook op het praktisch nut ervan? In dit artikel helpen we je op weg het maximale uit je woon- en eetkamer te halen. 

zo richt je stijlvolle woonkamer in


Start met het opdoen van online woonkamer inspiratie 
Er zijn verschillende websites die je woonkamer inspiratie bieden, door je binnen te laten kijken bij andere mensen. Een ongegeneerde manier van het bewonderen van andermans keuzes. Eerder las je al dat ook Pinterest je veel inspiratie te bieden heeft. Niet alleen voor het decoreren van je woning, ook voor het combineren van verschillende materialen. Tegenwoordig is het populair om in de woon- en slaapkamer te werken middels layering. Dit is een trend, waarbij meerdere soorten raamdecoratie gecombineerd worden. Het geeft de ruimte meer diepte en maakt het mogelijk te spelen met kleuraccenten. 

mooie accentkleur woonkamer

Stap om felle accentkleuren te gebruiken vaak groot 
Bij het inrichten van een ruimte in huis zijn veel mensen geneigd te kiezen voor de veilige opties, zoals kleuren als wit en beige. In de basis fraaie kleuren, die goed passen binnen een modern en bijvoorbeeld landelijk interieur. Je haalt echter meer uit de mogelijkheden die je kamers bieden, door lef te tonen bij het gebruik van felle accentkleuren. Deze accentkleuren geven een ruimte karakter. 

Kleed de ruimte aan met fraaie accessoires 
Let bij het bekijken van de blogs die je online vindt niet alleen op de materialen en kleuren die gecombineerd worden, maar kijk ook eens naar de mix van accessoires die men terug laat komen in het interieur. Denk aan een fraaie hanglamp, een mooi dressoir en bijvoorbeeld een grote klok aan de wand. Met dergelijke accessoires kleed je het interieur in huis verder aan. Het is hierbij belangrijk dat de stijl van deze accessoires aansluit op de stijl van je meubels. Maak het tot één geheel! 

leuke woonkamer decoratie

Bekijk ook:
101x Woonkamer inspiratie
Sfeerverlichting in de woonkamer? 8x Tips!
10x Scandinavische woonkamer
15x Woonkamer inrichting tips
36x Moderne woonkamer

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *