Keuken

Chique lichtgrijze keuken


Deze chique lichtgrijze keuken hebben we gevonden bij Real Living magazine. De styling is gedaan door Corina Kock en de mooie foto’s zijn gemaakt door Kristina Soljo. Niet alleen de keukenkasten en bijbehorende elementen zijn mooi, alles in deze ruimte is tot in de kleinste details perfect gestyled. Dit is dus hét bewijs dat zelfs de kleinste details helpen bij het creëren van je ultieme droomkeuken.

chique-lichtgrijze-keuken

Het is een prachtige ruimte met lekker veel zonlicht en enorme hoge plafonds. Strakke witte muren zijn gecombineerd met een mooie lichte visgraat houten vloer. Deze geeft de keuken een chique klassieke uitstraling. Opvallend is dat ze één muur bekleed hebben met behang met een stoere bakstenen print.

Strakke, lichtgrijze greeploze deuren

De lichtgrijze keukenkasten zijn minimalistisch strak. Dit is vooral te danken door de greeploze deuren. Er is zowel gekozen voor lage keukenkasten, wandkasten als hoge kasten. De lage kasten zijn afgewerkt met een prachtige carrara witte marmeren keukenblad, die doorloopt naar de keuken achterwand.

Keukenstyling

Op het marmeren aanrecht vind je een aantal hele mooie spullen. De witte retro tosti-ijzer, de bijpassende radio, het mooie Kinfolk boek, een leuk klein plantje, noem maar op. Mooie houten snijplanken doen het natuurlijk ook altijd goed op het aanrecht in de keuken.

keukenstyling

keukenkasten-boven

Er is gekozen voor een kleine ronde witte eettafel met een stijlvol rond onderstel. Deze past perfect bij de chique klassieke sfeer in deze keuken. Dat geldt ook voor de gestoffeerde grijze eetkamerstoelen met chromen poten.

witte-ronde-eettafel

Gouden accenten

Ook tref je hier verschillende gouden accenten aan. Op het aanrecht vind je bijvoorbeeld een gouden gieter. Aan de ‘bakstenen’ muur hangt een mooie grote gouden lijst. En boven de eettafel vind je een super stijlvolle plafondlamp met een gouden arm.

marmeren-keukenblad-keuken-achterwand

bakstenen-behang-keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply