Keuken

De moderne stoere keuken van Zweedse interieurstylist Isabell Andén


Vandaag nemen we een kijkje in de keuken van Zweedse interieurstylist Isabell Andén. Samen met haar partner Joakim Peterssons woont ze in een super leuke woning in het centrum van Malmö. Het is een voormalige koffiebranderij van meer dan honderd jaar oud. Maar nu is het omgetoverd tot het droomhuis van Isabell en Joakim. Hoewel het hele huis erg leuk en inspirerend is, is het vooral hun keuken waar wij verliefd op zijn geworden!

De moderne stoere keuken van Zweedse interieurstylist Isabell Andén

Rauwe industriële New York sfeer

Isabelle en Joakim waren op slag verliefd tijdens de eerste bezichtiging van de woning. Vooral de unieke, rauwe industriële New York sfeer sprak ze enorm aan. Deze oude materialen hebben ze zoveel mogelijk gerestaureerd en bewaard, en voorzichtig gecombineerd met de moderne gemakken van nu. De combinatie van industrieel oud en modern strak, vind je ook terug in hun geweldige keuken.

Witte bakstenen keuken achterwand

Het is grote keuken met veel ruimte en veel licht. Je treft hier een originele bakstenen muur aan, die hier als keuken achterwand wordt gebruikt. Isabelle heeft de bakstenen keuken achterwand wel wit geverfd, om het tóch een beetje te neutraliseren. Dit hebben ze gecombineerd met strakke witte moderne keukenkasten met greeploze deuren en een dun wit keukenblad.

De moderne stoere keuken van Zweedse interieurstylist Isabell Andén

RVS bartafel

Aan de andere kant van de keuken is een bartafel gecreëerd. Een stoere RVS bartafel, waar je op de twee stoere industriële barkrukken aan kunt zitten. Een kopje koffie drinken, een snelle hap, lekker bladeren door tijdschriften, het kan allemaal.

Wat erg stoer is, is dat deze gehele wand betegeld is met minimalistische witte vierkante tegels. Deze geven de keuken nóg meer een stoere industriële sfeer. Hetzelfde geldt ook voor de stoere industriële hanglampen boven de bartafel én het aanrecht.

De moderne stoere keuken van Zweedse interieurstylist Isabell Andén

Daarnaast vind je in deze keuken ook heel veel andere leuke decoratie ideeën. Denk aan de witte open servieskast, de vogelkooi, de stoere klok aan de witte tegelwand, noem maar op.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply