Ikea keuken

RVS IKEA keuken


Wij zijn gek op IKEA! Maar wie niet eigenlijk? IKEA heeft een geweldig assortiment keukens die ze zowel op hun website als in de fysieke winkel tonen. Vandaag willen we jullie inspireren met een IKEA keuken die wij erg mooi vinden. Hieronder zie je dat de opstelling van de keuken een L-vorm is, maar dit hoeft natuurlijk niet. Je kan de keuken ook recht, aan twee kanten of zelfs in een U-vorm laten monteren. Ze hebben hier bovendien gekozen om alleen lage kasten te gebruiken. In plaats van keukenkasten aan de muur, zijn er planken open planken opgehangen, waar potten en ingrediënten op gestald kunnen worden.

RVS IKEA keuken

Keuken organiseren

Er zijn verschillende redenen waarom we deze keuken van IKEA zo mooi vinden. Allereerst vinden wij het materiaal erg bijzonder. De keukenkasten zijn volledig van RVS, die voor een professionele uitstraling zorgen. Het doet denken aan een keuken van een professionele doorgewinterde kok die de heerlijkste maaltijden kan voorbereiden. De RVS kasten bieden meer dan genoeg opbergmogelijkheden voor potten, pannen en andere keukenbenodigdheden. Dat kan je ook heel goed zien bij de foto waarbij een van de ladekasten open is. Ook binnen de ladekasten is het namelijk netjes georganiseerd.
Het werkblad bestaat uit een toplaag van massief hout, een slijtvast natuurmateriaal dat indien nodig kan worden geschuurd en behandeld.

RVS IKEA keuken

RVS IKEA keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply