Keuken kleur

Pastel keuken


Ben jij liefhebber van pastelkleuren? Dan heb ik iets heel bijzonders voor jou vandaag. Hieronder zie je namelijk de pastel keuken van Julie, die samen met haar dochter in een super leuk appartement woont in Denemarken. Een prachtige Scandinavische woonkeuken, die naast veel keukenkasten met opbergmogelijkheden ook voorzien is van een zithoek met vaste bank en eettafel. Nou? Wat vind je ervan?

Pastel keuken

Scandinavische keuken design

Wat super fijn is aan deze Scandinavische keuken, is dat er super grote ramen aanwezig zijn, die ervoor zorgen dat het er heerlijk licht is. Het vormt een perfecte combinatie met de pastel blauwe keukenkasten. De keuken is overigens van het merk Tvis en type ‘Culture’. Een strakke keuken met een keuze uit meer dan 2400 verschillende kleuren en verschillende typen houtsoorten. Super cool.

Muuto

Het lijkt erop dat Julie een grote fan is van het Deense interieur merk Muuto. Naast de E27 hanglamp met het mintgroene draad en grote ronde gloeilamp, komen de pastel Nerd Chairs, de barkruk en de kleine open vakken ook van Muuto. De kleine open vakken zijn overigens een super leuke manier om extra opbergruimte te creëren in de keuken.

Pastel keuken

Pastel keuken

Pastel keuken

Pastel keuken

Pastel keuken

Pastel keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply