Keuken kleur

Strakke mosgroene keuken van Naked kitchen


Naast de traditionele keukenmerken van keukenboeren die gespecialiseerd zijn in massaproductie van keukens, zie je tegenwoordig steeds vaker ambachtelijke bedrijven die zich richten op ambachtelijke meubels en keukens. Een hele goede zaak wat ons betreft. Naked Kitchen uit Norfolk in Engeland is daar een heel mooi voorbeeld van. Vandaag willen we één van hun prachtige ambachtelijke keukens laten zien, de strakke mosgroene Ladbroke keuken.

Strakke mosgroene keuken van Naked kitchen

Als je het hebt over groene keukens, kijken de meeste mensen je verbaasd aan. Groene keuken? Lelijk! Maar groene keukens kunnen juist heel mooi zijn. Dat hebben we hier al laten zien. En deze strakke keuken van Naked Kitchen is ook een hele mooie groene keuken.

Strakke mosgroene keuken van Naked kitchen

Greeploze mosgroene deuren met walnoot hout

De Ladbroke keuken is een minimalistische moderne keuken met strakke greeploze deuren. In plaats van deurgrepen, zijn de deuren voorzien van ronde gaten. De kasten zijn gemaakt van prachtig walnoot hout, die nog zichtbaar zijn aan de binnenkant van de kasten. Het walnoot hout vormt bovendien een hele mooie combinatie met de mosgroene buitenkant.

Strakke mosgroene keuken van Naked kitchen

Marmeren keukenblad en gouden keuken achterwand

Wat ook erg mooi is, is het carrara witte marmeren keukenblad. Het geeft de strakke minimalistische keuken een chique klassieke uitstraling. Dat geldt ook voor de prachtige gouden keuken achterwand, passend bij de chique gouden kraan. De keukenwand loopt overigens niet helemaal door naar boven, maar is juist vrij laag. Ook heel nice!

gouden keuken achterwand

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply