Keuken kleur

Witte keuken met marmeren keukenblad


Deze mooie keuken heb ik gevonden op de website van de Zweedse makelaar Alvhem. In eerste instantie ziet het er erg simpel uit, maar als je het langer bekijkt, zul je de mooie details allemaal erg waarderen. Super leuke keuken ideeën dus weer voor vandaag!

Witte keuken met marmeren keukenblad

De keuken bestaat eigenlijk helemaal uit kleine witte ladekasten. Het lijkt daarom alsof vier ladeblokken met elk drie lades naast elkaar zijn geplaatst. In totaal heeft het dus twaalf lades. Boven de ladekasten is er gekozen voor een super mooie witte marmeren keukenblad.

Gouden accenten

De ladekasten zijn bovendien allemaal afgewerkt met prachtige gouden deurknoppen.
Maar in deze witte keuken zijn nog meer gouden details verwerkt. Zo is er een gouden kraan gebruik, maar ook de drie stijlvolle lampen die boven de keuken zijn geplaatst, zijn voorzien van een gouden fitting en een mooie grote gloeilamp.

De witte keukenkasten zijn hier gecombineerd met een keukenwand bestaande uit allemaal kleine simpele vierkante tegeltjes. Maar juist de simpelheid van deze tegeltjes maken het bijzonder.

Al het wit is dus gemixt met gouden accenten, maar via het fornuis en de afzuigkap, speelt RVS ook nog een rol in deze witte keuken.

Witte keuken met marmeren keukenblad

Witte keuken met marmeren keukenblad

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply