Keuken ontwerpen

Keuken van jaren ’30 woning


Deze keuken hebben we gevonden in de portfolio van Interieurarchitect.nl, die onder leiding staat van creatieve duizendpoot Marjolein Britsemmer. Zij hebben een ontwerp gemaakt voor de begane grond van een jaren ’30 woning. Aan de achterzijde is een uitbouw gerealiseerd, waardoor er een grotere keuken geplaatst kon worden. Alles werd uitgevoerd met respect voor de originele details van de jaren ’30 woning.

Keuken van jaren '30 woning

Keuken van jaren '30 woning

Terrazzo vloer
De keuken was voorzien van een originele terrazzo vloer, die je vaker ziet bij karakteristieke woningen. Omdat de ruimte vergroot werd, was het noodzakelijk om ook deze vloer te vergroten. Dit is vakkundig gedaan, passend bij de originele plattegrond en sfeer. Ze hebben er bijvoorbeeld voor gezorgd dat de terrazzo vloer naadloos overloopt op de prachtige visgraat houten vloer in de eetkamer.

Keuken van jaren '30 woning

Keukenkasten
Er zijn drie elementen te onderscheiden in de keuken. Standaard keukenkasten met SMEG fornuis, wasbak en werkblad. Een kleine unit op de grens van de keuken en de eetkamer. En een vaste op maat gemaakte kastenwand.

Keuken van jaren '30 woning

De sfeervolle houten keukenkasten zijn afgewerkt met een dikke strakke witte keukenblad. De open wandplanken zijn van hetzelfde hout. En om extra opbergruimte te realiseren, is een greeploze kastenwand ontworpen, die door de mooie grijs groene tint nauwelijks opvalt.

Bron: Interieurarchitect.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply