Keuken ontwerpen

U-vormige open keuken


De keuken die ik vandaag aan jullie wil laten zien, is onderdeel van een appartement gelegen in Warschau. De interieur architecten van Soma Architekci hebben in overleg met de bewoners, gekozen voor een mooie Scandinavische interieur inrichting. Mooie houten vloer, designmeubilair en stijlvolle woonaccessoires. De woonkamer is een mooie lichte ruimte, en één van de wensen van de bewoners was een open keuken. Zo gezegd zo gedaan dus!

U-vormige open keuken

De keuken vind je aan de linkerkant van de ingang van de woonkamer. Het is een u-vormige keuken waarbij één zijde van de ‘U’ als werktafel en bar wordt gebruikt. Aan de buitenkant zie je dan ook twee stoere industriële krukken staan.

RVS keukenkasten

De keuken zelf heeft is ook een beetje industrieel, met de RVS keukenkasten die afgewerkt zijn met een mooie eiken houten werkblad. Voor de keukenwand is er gekozen voor simpele witte rechthoekige tegels, gecombineerd met open planken en een RVS afzuigkap. Aan het plafond vind je een stoere dikke zwarte rails, waar een zevental industriële hanglampen aan hangen.

U-vormige open keuken

U-vormige open keuken

U-vormige open keuken

U-vormige open keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply