Moderne keukens

Gewoon een fijne, praktische, moderne, mooie keuken!


Een fijne keuken hoeft niet super groot te zijn. Als het maar praktisch is ingericht, zodat je alles bij de hand hebt. En een mooi keukenontwerp met mooie keukenkasten, keuken achterwand en een fijn werkblad horen daar natuurlijk ook bij. De keuken van vandaag is daar een mooi voorbeeld van. Een praktische, moderne, mooie keuken!

gewoon-een-fijne-praktische-moderne-mooie-keuken-2

Het is de keuken van een duplex woning uit Zweden. Op de benedenverdieping vind je de lichte woonkamer met deze open keuken, terwijl de slaapkamer op de bovenverdieping is ingericht.

Zwarte keukenkasten en dunne, strakke, witte werkblad

De keuken is ingericht naast de trap, in een relatief smalle ruimte 3×2.5m. Het is net breed genoeg om zowel aan de linkerkant als rechterkant keukenkasten te plaatsen. Ze hebben gekozen voor moderne zwarte lage keukenkasten, die afgewerkt zijn met een dunne strakke witte werkblad en strakke gouden deurgrepen. Aan de linkerkant zijn smallere kasten geplaatst, die niet alleen voor extra opbergruimte zorgen in de keuken, maar ook handig zijn voor het plaatsen van spullen. Daar vind je bijvoorbeeld ook het koffiezetapparaat. In de hoek naast deze kasten is bovendien de roestvrijstalen koelkast geplaatst.

Zwarte keuken witte werkblad

Gouden gootsteen, gouden kraan en gouden deurgrepen

Aan de andere kant vind je naast keukenkasten ook het fornuis en de gootsteen. Passend bij de gouden deurgrepen hebben ze ook gekozen voor een gouden gootsteen en een gouden kraan. Het goud geeft de keuken een chique uitstraling.

Gouden gootsteen en gouden kraan

De keuken achterwand is voor een groot deel strak gestuukt en wit geschilderd, maar net boven het aanrecht, vind je twee lagen keuken achterwand tegels. Mooie patchwork tegels met een kleurrijk patroon.

Keuken naast trap

gewoon-een-fijne-praktische-moderne-mooie-keuken-2

gewoon-een-fijne-praktische-moderne-mooie-keuken-3

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply