Moderne keukens

Moderne keuken in een monumentaal pand


Op Funda werd ik verrast door onderstaande prachtige keuken. Het huis gelegen in Haarlem stond te koop, maar is inmiddels alweer verkocht. Het gaat gaat om een monumentaal pand dat onder architectuur is verbouwd. Hierbij zijn de originele authentieke details bewaard en in het interieur gemixt met een moderne stijl. En juist deze combinatie maakt het huis zo charmant. Kijk maar naar deze prachtige keuken!

Moderne keuken in een monumentaal pand

Authentieke details gemixt met strak

Het is een grote open woonkeuken, die het verlengde vormt van de lichte smalle woonkamer. Wat hier in deze ruimte erg mooi is, is dat de balken aan het plafond nog zichtbaar zijn. Eén van de charmante punten in de keuken. Wat ook erg mooi is, is de inham die in de muur is verwerkt. Hier is nog een stukje te zien van de onbewerkte robuuste bakstenen muur. Een prachtig mooi contrast ten op zichte van de witte strakke muur daaromheen. Hetzelfde geldt ook voor de strakke lichtgrijze gietvloer.

De moderne keuken zelf bestaat uit twee delen. Eén gedeelte is het kookeiland die het grote 5-pits fornuis en de wastafel bevat. Hier vind je bovendien de werktafel om het eten voor te bereiden. De oven vind je in het tweede gedeelte van de keuken, die strak in de muur is verwerkt.

Moderne keuken in een monumentaal pand

Moderne keuken in een monumentaal pand

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply