Moderne keukens

Moderne keuken met stoere vitrinekasten van staal en glas


Moderne keukens zijn erg populair, maar industriële keukens beginnen ook steeds populairder te worden. Voor een klant in Venice, heeft interieur en architectenbureau Studiomobile deze twee stijlen gecombineerd. De Italiaanse ontwerpers kregen de opdracht om het interieurontwerp te maken voor een jaren ’60 penthouse appartement. Alles is super strak afgewerkt. Door enkele stoere details heeft het appartement ook een industrieel tintje gekregen. Dat geldt ook voor de mooie keuken.

Moderne keuken met stoere vitrinekasten van staal en glas

Modern en industrieel

De woonkamer bevindt samen met de open keuken in dezelfde open en lichte ruimte. Door twee moderne glazen schuifpuien aan twee verschillende muren, geniet je hier van enorm veel natuurlijke lichtinval. Het plafond en de muren zijn strak wit. Deze hebben ze gecombineerd met een sfeervolle houten vloer. Op verschillende plekken tref je dikke vierkante betonnen pilaren aan, die het interieur een industriële sfeer geven. De meubels zijn strak en modern, zoals de grote grijze loungebank en de op maat gemaakte TV meubel/boekenkast.

Moderne keuken met stoere vitrinekasten van staal en glas

Witte keuken en stoere vitrinekasten

De keuken is ook volledig op maat gemaakt. De interieurontwerpers hebben er een speciaal ontwerp voor gemaakt. Het heeft een u-opstelling gekregen, bestaande uit zowel lage kasten als wandkasten aan de muur. De keukenkasten zijn strak, modern en wit. De greeploze kastdeuren en het gespikkelde werkblad maken de keuken nóg moderner. Er zijn twee hoge kasten die de blikvangers vormen in deze keuken. Deze kasten bestaan uit een zwarte stalen frame en heel veel glas. Het staal past bij het industriële karakter van het appartement, terwijl het glas ervoor zorgt dat het ruimtelijk en licht blijft. Ze worden als een soort vitrinekast gebruikt, waar verschillende leuke planten in leuke potjes in geplaatst zijn.

Moderne keuken met stoere vitrinekasten van staal en glas

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply