Keuken, Keuken kleur, Moderne keukens

Mooie blauwe keuken


Vandaag willen we jullie inspireren met een hele bijzondere mooie blauwe keuken. De blauwe keuken is ontworpen door de interieurontwerpers van Note Designstudio uit Zweden. De Scandinavische ontwerpers hebben in Stockholm het Casa Ljungdahl gerealiseerd. Een grote loft woning van 200m2 gelegen in de populaire wijk Södermalm.

Mooie blauwe keuken

Voor het interieur ontwerp van de loft woning, is het blauw eigenlijk door de gehele interieur inrichting gebruikt. Niet alleen voor de keuken dus, maar ook voor bijvoorbeeld voor de grote maatkast in de woonkamer, de muren in de slaapkamer en het bureau in het kantoor.

De keuken is ingericht op dezelfde verdieping als de woonkamer, net onder de vide. Er zijn twee grote ramen aanwezig, waardoor het lekker licht is in de keuken. Het is bovendien ook super ruim. Je hebt hier alle ruimte die je nodig hebt.

Mooie blauwe keuken

Mooie blauwe keuken

U-vormige keukenopstelling

Dit is mede te danken aan de inrichting van de keukenkasten. Ze hebben namelijk gekozen voor een u-vormige keukenopstelling, waardoor je aan drie kanten werkruimte hebt. Centraal in de keuken is een grote moderne eettafel geplaatst met zes stijlvolle eetkamerstoelen.

Mooie blauwe keuken

Mooie blauwe keuken

Grijze blauwe keukenkasten

De keukenkasten zijn blauw, maar het is geen normale blauw die je vaak tegenkomt. Het is een soort blauw grijs achtige tint, wat niet alleen super mooi met de houten vloer, maar ook met de betonnen open haard aan het einde van de keuken.

Bron: Notedesignstudio.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply