Hal, Keuken

Open keuken in de hal


Laatst hadden we een woonkamer met een open hal laten zien. Iets wat je eigenlijk vaker ziet in appartementen. Maar wat je niet zo vaak ziet, is een hal waar de keuken is ingericht. Dit betekent natuurlijk niet dat het niet kan. Vandaag willen we daar het perfecte voorbeeld van laten zien.

Open keuken in de hal

Het is niet super logisch om de keuken in de hal te hebben, maar als je dit appartement bekijkt, dan ziet het er erg natuurlijk en praktisch uit. Vanuit de voordeur kom je binnen en kijk je meteen de open keuken in. De hal loopt door aan de linkerkant, waar een prachtige grote inbouwkast is gerealiseerd. Daartegenover vind je de slaapkamer.

Open keuken in de hal

Woonkamer met half open keuken

Aan de rechterkant vind je de opening naar de woonkamer. Echter kan je vanuit de keuken ook de woonkamer bereiken. Daar hebben ze de dubbel spiegeldeuren namelijk verwijderd, waardoor er een soort half open keuken is ontstaan. De mooie karakteristieke deurposten zijn nog wel in tact gelaten.

Het kleine appartement heeft een woonoppervlak van slechts 52m2, maar deze indeling geeft het appartement wel een heel fijn open en ruimtelijk karakter.

Open keuken in de hal

Open keuken in de hal

Open keuken in de hal

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply