Keuken

Vintage, rustieke Scandinavische keuken


In een super mooi appartement gelegen in Zweden, zijn we een geweldige keuken tegengekomen. Een droomkeuken, die we natuurlijk met jullie willen delen. Het appartementencomplex is in 1910 gebouwd, maar niet zo lang geleden is het appartement volledig van top tot teen gerenoveerd. Een nieuwe indeling, nieuwe vloeren, nieuwe wandafwerkingen, een nieuwe badkamer, en ook de keuken is helemaal verbouwd. Het resultaat is verbluffend!

Vintage, rustieke Scandinavische keuken

Het nieuwe interieur kan omschreven worden als een mooie combinatie van vintage, rustiek en Scandinavisch modern. Alles is super strak afgewerkt met prachtige materialen en kleuren, dat geldt vooral voor de keuken.

Vintage, rustieke Scandinavische keuken

Mintgroene keukenkasten met betonnen werkblad

Er is gekozen voor een geweldig mooie visgraat houten vloer, die daar gecombineerd is met lichtgrijze muren en witte sierlijsten, kozijnen en plafond. Een hele chique basis dus. Het is een vrij ruime en lichte keuken met twee grote ramen. In de hoek is een hoekopstelling geplaatst, bestaande uit strakke mintgroene keukenkasten, die afgewerkt zijn met een betonnen werkblad en vintage handgrepen. Het matzwarte vintage fornuis past er perfect bij!

Bartafel keukeneiland

Naast een hoekopstelling, vind je centraal in de keuken ook nog een keukeneiland. Het is eigenlijk een grote vintage houten medicijnkast, die voorzien is van allemaal kleine ladekastjes. Hier in deze keuken wordt het gebruikt als extra werkplek en als bartafel. Er zijn dan ook een aantal mooie vintage barkrukken tegenaan geplaatst.

Open kast op maat

Aan de andere kant van de keuken vind je een mooie op maat gemaakte open kast tegenaan het plafond. Deze loopt over de gehele breedte van de muur, waardoor je ook daar enorm veel opbergruimte hebt. Ideaal voor mooie spullen die gezien mogen worden, zoals servies, flessen champagne, boeken, noem maar op.

Vintage, rustieke Scandinavische keuken

Vintage, rustieke Scandinavische keuken

Vintage, rustieke Scandinavische keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply