Search and Hit Enter

100x Badkamers voorbeelden

Op zoek naar leuke ideeën voor de inrichting van jouw badkamer? Laat je inspireren door de mooiste badkamers voorbeelden in verschillende stijlen, maten en kleuren.

Ben je van plan om je badkamer te verbouwen? Of ga je de badkamer inrichten in je nieuwe woning? Vandaag willen we jullie inspireren met de mooiste badkamers voorbeelden in verschillende stijlen. Je kan veel lezen over tips en adviezen, maar foto’s zeggen vaak veel meer. Met deze badkamers voorbeelden kan je de sfeer ook meteen proeven en bepalen welke sfeer jou het meest aanspreekt. Op basis daarvan kies je de materialen, kleuren, meubels en accessoires voor de inrichting van jouw droombadkamer. We hebben zoveel mogelijk verschillende stijlen voor je verzameld en hopelijk zitten er badkamers voorbeelden, inspiratie foto’s, leuke ideeën en handige tips, waar jullie wat aan hebben!

Niet elke badkamer heeft de ruimte of behoefte aan een traditioneel bad. Gelukkig betekent dat niet dat je moet inleveren op stijl of functionaliteit. Badkamers zonder bad kunnen net zo luxueus, comfortabel en esthetisch aantrekkelijk zijn. Hier vind je een reeks inspirerende voorbeelden van badkamers zonder bad, die elk hun eigen unieke flair en designbenadering tonen. Of je nu op zoek bent naar een strakke inloopdouche, innovatieve opslagruimte of een ruimtebesparend ontwerp voor een kleinere badkamer, je vindt hier volop ideeën en inspiratie. Ontdek de veelzijdigheid en de moderne mogelijkheden van badkamers zonder de traditionele badkuip.


Badkamers voorbeelden zonder bad

Deze badkamer is eigenlijk groot genoeg om zowel een bad en een douche te nemen. Het is echter een badkamer zonder bad geworden. In plaats van een bad, hebben ze gekozen voor een ruime inloopdouche, een kast en een wastafel. Tegenover de wastafel vind je de grote designradiator aan de muur.


Badkamers voorbeelden zonder bad

Dit is een ander mooi voorbeeld van een badkamer zonder bad. Er is een luxe smalle inloopdouche ingericht, met daarnaast een toilet en een wastafel. Deze twee laatste zijn gemonteerd aan dezelfde muur. Boven de muur kunnen spullen geplaatst worden, en daarboven vind je bovendien een grote spiegelkast.


Badkamers voorbeelden zonder bad

Dit is een populaire opstelling van een kleine badkamer zonder bad. De douche bevindt zich bij het raam, gevolgd door het toilet en de badkamermeubel met wastafel. Het past precies!


Badkamers voorbeelden zonder bad

Deze badkamer zonder bad heeft een iets andere opstelling gekregen omdat het minder diep is. De inloopdouche is aan de linkerkant ingericht, de badkamermeubel aan de rechterkant met de dubbele wastafels, en daartussen vind je het toilet. Past ook precies!


Badkamers voorbeelden zonder bad

We hebben al laten zien dat je ook bewust voor een badkamer zonder bad kunt kiezen. Niet omdat je de ruimte niet hebt, maar omdat je misschien weet dat je nooit in bad gaat. Hieronder zie je een hele ruime badkamer zonder bad. Er is wel een hele ruime inloopdouche ingericht, er is een grote op maat gemaakte badkamermeubel met brede betonnen wastafel geplaatst inclusief grote wandspiegel, en een modern zwart toilet.


Badkamers voorbeelden zonder bad

In een smalle badkamer is het best lastig om een bad erin te krijgen. Een bad wat minder dan 160 centimeter breed is, zal niet comfortabel zijn. Als je badkamer minder dan 160 centimeter breed is, kan je dus beter geen bad nemen. Tenzij je natuurlijk een hele lange badkamer hebt. In deze mooie badkamer vind je een inloopdouche, een bidet en een toilet, en dubbele wastafels.


Badkamers voorbeelden zonder bad

Deze badkamer zonder bad is erg praktisch ingedeeld. Als je binnenkomt, dan vind je een brede badkamermeubel aan de muur recht voor je. En aan de linkerkant vind je de ruime inloopdouche, die je middels de glazen deur kunt betreden. Met mooie materialen hebben ze het super interessant gemaakt.


Badkamers voorbeelden zonder bad

Een mooi voorbeeld van een mooie strakke designbadkamer. Er is geen ruimte voor een bad, maar je vind er wel ook luxe inloopdouche, die middels een geblindeerde stalen douchewand van glas gescheiden is van de op maat gemaakte badkamermeubel en wastafel.


Badkamers voorbeelden zonder bad

Ook hier geven ze de voorkeur aan een badkamer zonder bad, terwijl er eigenlijk wel de ruimte voor is. Door geen bad te nemen voelt het allemaal net iets ruimtelijker aan. Je kan bijvoorbeeld een net grotere inloopdouche en badkamermeubel nemen. Daarnaast heb je ook iets meer loopruimte.


Badkamers voorbeelden zonder bad

Door het bad weg te laten in deze badkamer, was er ruimte om een grote wasmachine kast te plaatsen. Sterker zelfs, ze hebben een grote op maat gemaakte wasmachine kast gebouwd, die helemaal tot aan het plafond loopt.


No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *