Search and Hit Enter

100x Badkamers voorbeelden

Op zoek naar leuke ideeën voor de inrichting van jouw badkamer? Laat je inspireren door de mooiste badkamers voorbeelden in verschillende stijlen, maten en kleuren.

Ben je van plan om je badkamer te verbouwen? Of ga je de badkamer inrichten in je nieuwe woning? Vandaag willen we jullie inspireren met de mooiste badkamers voorbeelden in verschillende stijlen. Je kan veel lezen over tips en adviezen, maar foto’s zeggen vaak veel meer. Met deze badkamers voorbeelden kan je de sfeer ook meteen proeven en bepalen welke sfeer jou het meest aanspreekt. Op basis daarvan kies je de materialen, kleuren, meubels en accessoires voor de inrichting van jouw droombadkamer. We hebben zoveel mogelijk verschillende stijlen voor je verzameld en hopelijk zitten er badkamers voorbeelden, inspiratie foto’s, leuke ideeën en handige tips, waar jullie wat aan hebben!

In een wereld vol prikkels en overdaad is een minimalistisch interieur een adempauze, een terugkeer naar de essentie. Dit geldt ook voor badkamers. Een minimalistisch ontworpen badkamer streeft naar orde, helderheid en eenvoud, en zet overbodige elementen buiten spel. Hier vind je een verzameling inspirerende voorbeelden van minimalistische badkamers die de kunst van het ‘minder is meer’ principe belichamen. Van strakke lijnen tot subtiele kleurpaletten en slim verborgen opbergruimtes, elk ontwerp benadrukt de schoonheid van eenvoud. Laat je inspireren door deze oase van rust en ontdek hoe je met een beperkt aantal elementen een krachtige en serene uitstraling kunt creëren in je eigen badkamerruimte.


Minimalistische badkamer met gouden vintage details

Deze badkamer is ontworpen door Hans Verstuyft, die een voormalig kantoorgebouw uit de jaren ’60 heeft omgetoverd tot een moderne penthouse met twee woonlagen. Het van de belangrijkste details van het interieur ontwerp, vind je terug in de muren. Met speciale technieken hebben ze alle muren super strak gestuukt en geschilderd. Deze techniek is ook toegepast in de badkamer.

Het is een half open badkamer, die bij de master bedroom hoort. Door de strakke muren en vloer, heeft het een moderne maar vooral ook minimalistische uitstraling gekregen. Met stijlvolle en unieke details, is deze badkamer super stijlvol ingericht. Het gouden bijvoorbeeld of de mooie bijpassende spotverlichting aan het plafond. Beiden hebben een beetje een vintage retro look. Er is bovendien een op maat gemaakte wastafel gecreëerd over de gehele breedte van de inham, voorzien van dubbele kranen in dezelfde retro stijl. In plaats van te kiezen voor een grote spiegel, zijn er twee kleine smaakvolle spiegeltjes aan de wand opgehangen.

Bron: Indicopainting.be

Microcement vloer en wanden in minimalistische badkamer Vintage gouden bad in minimalistische badkamer


Minimalistische badkamers voorbeelden betonstuc

Veel mensen denk minimalistische badkamers altijd wit zijn. Dat is natuurlijk niet waar. In een minimalistische badkamer gaat het om less is more, wat je heel goed kan zien in deze badkamer. De vloer, de wanden en het plafond zijn allemaal afgewerkt met een stoere grijze naadloze betonstuc. De houten details, die terugkomen in de spiegel, het krukje en de houten de ladder geven de badkamer iets meer sfeer en warmte.


Minimalistische badkamers voorbeelden dakraam

In deze minimalistische badkamer is er gekozen voor de combinatie van grijze tegels die in een mooie Hongaarse punt patroon zijn gelegd. Dit hebben ze gecombineerd met leuke witte metrotegels met een reliëf.


Minimalistische badkamers voorbeelden gekleurd glas

Aan deze kant van een mooie moderne minimalistische badkamer zie je de inloopouche, het toilet en de bidet. Het zijn twee aparte ruimtes die afgesloten zijn met mooie bronsgekleurde glazen wanden en deuren.


Minimalistische badkamers voorbeelden gouden details

Wat een geweldig mooie badkamer is dit. De vloer en de wanden zijn strak afgewerkt met subtiel grijze betonstuc, gecombineerd met een strak wit plafond. De chique details maken deze minimalistische badkamer prachtig. De gouden douche bijvoorbeeld en de gouden wastafelkranen, de smalle op maat gemaakte badkamer en de led verlichting die mooi aan de randen van het plafond zijn verwerkt.


Minimalistische badkamers voorbeelden houten badkamermeubel

Het ontwerp van deze minimalistische badkamer komt heel dichtbij het algemene beeld van minimalistische badkamers. Witte vloer, witte wanden en een wit plafond. Tóch komt het niet saai en steriel over, wat te danken is aan de mooie houten badkamermeubel en de kleine styling accessoires.


Minimalistische badkamers voorbeelden roze

Roze en zwart vormen de mooie kleurencombinatie in deze prachtige badkamer. De zwarte lijnen geven deze strakke minimalistische badkamer ook een klassiek tintje.


Minimalistische badkamers voorbeelden taupe

Taupe gekleurde kalksteen vloer en wanden vormen de basis in deze prachtige minimalistische badkamer. De inloopdouche is achter het muurtje ingericht, en onder het dakraam is het vrijstaand bad geplaatst.


Minimalistische badkamers voorbeelden witte mozaïek tegels

Hier is gekozen voor een lichte houten vloer, terwijl de rest van de badkamer overheerst wordt door zwart wit.


Minimalistische badkamers voorbeelden witte tegels

Hier nog een heel mooi voorbeeld van een minimalistische zwart wit badkamer. De basis is strak wit, net als. het toilet en de wastafel-badkamer-combinatie. De zwarte details komen terug in het stalen frame van de glazen douchewand, de douche, de kranen, de handdoekenrek en het bedieningspaneel van het toilet.


Minimalistische badkamers voorbeelden zwart wit

Een echte designhoek in een zwart witte minimalistische badkamer. Boven het moderne vrijstaand bad vind je niet alleen de zwarte kraan en handdouche, maar er is ook een stoere zwarte wandrek gemonteerd.


No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *