Search and Hit Enter

100x Badkamers voorbeelden

Op zoek naar leuke ideeën voor de inrichting van jouw badkamer? Laat je inspireren door de mooiste badkamers voorbeelden in verschillende stijlen, maten en kleuren.

Ben je van plan om je badkamer te verbouwen? Of ga je de badkamer inrichten in je nieuwe woning? Vandaag willen we jullie inspireren met de mooiste badkamers voorbeelden in verschillende stijlen. Je kan veel lezen over tips en adviezen, maar foto’s zeggen vaak veel meer. Met deze badkamers voorbeelden kan je de sfeer ook meteen proeven en bepalen welke sfeer jou het meest aanspreekt. Op basis daarvan kies je de materialen, kleuren, meubels en accessoires voor de inrichting van jouw droombadkamer. We hebben zoveel mogelijk verschillende stijlen voor je verzameld en hopelijk zitten er badkamers voorbeelden, inspiratie foto’s, leuke ideeën en handige tips, waar jullie wat aan hebben!

De inloopdouche is een steeds populairder wordend element in hedendaagse badkamers. Het combineert zowel esthetiek als functionaliteit en biedt een ruime, open douche-ervaring zonder de beperkingen van een traditionele douchecabine. Op deze pagina vind je diverse inspirerende badkamers voorzien van inloopdouches. Van minimalistische ontwerpen en industriële looks tot luxueuze marmeren afwerkingen; er is een stijl voor elke smaak en behoefte. Naast hun visuele aantrekkingskracht, bieden inloopdouches ook praktische voordelen zoals eenvoudig onderhoud en toegankelijkheid. Ontdek hier hoe je met een inloopdouche jouw badkamer zowel stijlvol als functioneel kunt maken.


badkamers voorbeelden met inloopdouche betonstuc

Deze kleine badkamer heeft een minimalistische uitstraling gekregen, doordat de muren, het plafond en de muren bekleed zijn met lichtgrijze betonstuc. Het nisje is de perfecte plek voor de inloopdouche, die afgesloten is met een glazen deur. In het plafond van de inloopdouche zijn strakke inbouwspots verwerkt.


badkamers voorbeelden met inloopdouche glazen wanden

In deze luxe badkamer is een hele ruime inloopdouche gecreëerd. De mooie terrazzo vloer loopt naadloos door in de inloopdouche. Wat ook mooi is, is dat het volledig afgesloten is met een op maat gemaakte douchewand en bijpassende deur. De muren van de badkamer zijn strak gestuukt, terwijl de muren in de inloopdouche betegeld zijn met zwarte mozaïek tegeltjes.


badkamers voorbeelden met inloopdouche hammam

Tadelakt is een soort Marokkaanse betonstuc die erg populair zijn voor vloeren en wanden in badkamers. In deze hammam badkamer zie je hoe mooi tadelakt is, waarmee de hele inloopdouche is bekleed. Niet alleen de vloer en de wanden, maar ook het plafond.


badkamers voorbeelden met inloopdouche inloopkast

Aan het einde van deze grote inloopkast vind je een hele mooie inloopdouche. Het is natuurlijk wel volledig afgesloten, middels een op maat gemaakte glazen wand met stalen kozijnen. Hierdoor kan je vanuit de inloopkast ook mooi in de inloopdouche kijken. Het is dan ook een mooi uitzicht!


badkamers voorbeelden met inloopdouche naast bad

In deze mooie moderne badkamer hebben ze de inloopdouche ingericht naast het bad. Het ziet er mooi uit, maar praktisch gezien is het niet een heel goed idee. Op deze manier wordt het bad en de randen helemaal nat na elke douchebeurt.


badkamers voorbeelden met inloopdouche patchwork tegels

Dit is een mooi voorbeeld van een echte inloopdouche. De super leuke patchwork tegels met sierlijke zwart witte patronen in de badkamer, lopen naadloos door in de inloopdouche. Het is ook volledig open gelaten. De inloopdouche is diep en ruim genoeg, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het water eruit kan lopen.


badkamers voorbeelden met inloopdouche met twee openingen

Deze inloopdouche is super bijzonder, omdat het twee openingen heeft. Je kunt zowel aan de linkerkant als de rechterkant in en uit de douche lopen. De grote glazen wand is prachtig, die helemaal tot aan het plafond loopt. En ook de tegels met de bloemen binnen in de douche zien er super mooi uit.


badkamers voorbeelden met inloopdouche met visgraat tegels

Deze badkamer naast de inloopkast ziet er prachtig uit. Zowel de vloer als de muren in de inloopdouche zijn betegeld met hele stijlvolle visgraat tegels. Glazen wanden en deuren vormen de kaders van de douche. Er is bovendien een groot raam aanwezig.


badkamers voorbeelden met inloopdouche zwart en goud

Als je in deze chique badkamer binnen loopt, vind je meteen de inloopdouche aan je rechterhand. Je moet wel een stukje verder lopen om in de douche te kunnen lopen, omdat er een glazen douchewand aanwezig is. Op de vloer vind je mooie patroontegels, gecombineerd met zwarte metrotegels. De gouden details maken de klassiek chique look van deze badkamer af.


badkamers voorbeelden met smalle inloopdouche

In deze kleine badkamer is een hele smalle inloopdouche ingericht. Er is een muurtje geplaatst, waar spullen op geplaatst kunnen worden. Daarom was het ook nodig om een op maat gemaakte douchewand te plaatsen.


No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *