Trap

Open trap met trapkast in de woonkamer


Een designtrap kan mooi zijn, maar het is ook wel zo fijn als het ook praktisch is. Niet alleen praktisch in de zin dat het praktisch te belopen moet zijn, maar ook dat het ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. We hebben hier al laten zien dat een trap heel mooi gecombineerd kan worden met een trapkast. Vandaag willen we een hele mooie trap/trapkast combinatie laten zien, ontworpen door de interieur architect van architectenbureau AR Arquitetos.

Open trap met trapkast in de woonkamer

De Braziliaanse interieur architecten hebben in São Paulo een modern appartement ontworpen. Een ruim appartement met een woonoppervlak van maar liefst 172m2, verdeeld over drie woonlagen. Deze woonlagen moeten natuurlijk wel bereikbaar zijn. Daar hebben de architecten hele mooie trappen voor ontworpen. Vooral de trap op de benedenverdieping, waar de woonkamer en open keuken zich bevinden, is super inspirerend.

Open trap met trapkast in de woonkamer

Open trapkast

Ze kozen voor een trap trapkast combinatie. Het is een open trap, die ervoor zorgt dat de gehele verdieping een stuk ruimtelijker is. Niet iedereen is daar fan van, maar omdat dit een hele mooie trap is, is hier juist voor gekozen. Een strakke moderne zwarte trap, gecombineerd met een bijbehorende zwarte trapkast. De trapkast bestaat zowel uit open vakken als dichte kasten in verschillende vormen en formaten. Deze vakken geven de trap bovendien een speels karakter.

Open trap met trapkast in de woonkamer

Pronkkast

Losse spullen die je liever niet in het zicht wilt hebben kan je in de vakken opbergen die voorzien zijn van een deurtje. Mooie spullen, die gezien mogen worden, zoals boeken, vazen en planten, kunnen een plekje krijgen in de open vakken van de kast.

Open trap met trapkast in de woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply