Badkamer ideeën

Luxe badkamer van Chalet in Oostenrijk

Wij zijn helemaal weg van deze badkamer! Het is de badkamer van een luxe chalet in het skigebied Kappl, Tyrol in Oostenrijk. De architecten van East West Real Estate hebben het project op zich genomen om zowel het exterieur als het interieur te ontwerpen. Hierbij was enerzijds het uitzicht heel erg belangrijk, maar gezien de locatie en functie van het chalet, om als verblijfsplek te gebruiken tijdens het winterseizoen, was het ook belangrijk om een luxe, gezellig, warm interieur inrichting te creëren. De architecten hebben hiervoor veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. In de luxe badkamer komt dat ook heel duidelijk naar boven. Bekijk de mooie foto’s en raak geïnspireerd van de fijne badkamer ideeën.

Luxe badkamer van Chalet in Oostenrijk

Sfeervolle badkamer ideeën

De badkamer is een vrij lange ruimte, maar het heeft ook een behoorlijke breedte. Hierdoor waren er veel mogelijkheden om er iets bijzonders van te maken. En dat hebben ze uiteraard ook gedaan. Om de gezelligheid en warmte te creëren, speelt hout een erg belangrijke rol in deze badkamer. Er is bijvoorbeeld gekozen om het gehele plafond te bekleden met warme houten planken. Dit heeft een enorm effect op de warme sfeer. Ook de wastafel meubel is van hout gemaakt. Een langwerpige houten tafel met daarop twee granieten wastafels. Deze passen er overigens heel mooi bij.

Dit is nog niet alles. Er zijn namelijk nóg meer leuke badkamer ideeën aanwezig. Als verlichting is er gekozen voor luxe spotjes, maar boven de wastafels zijn ook mooie design hanglampen bevestigd. En naast het zwevend toilet en de bidet, kan je in deze badkamer ook heerlijk relaxten in het vrijstaand bad.

Luxe badkamer van Chalet in Oostenrijk

Luxe badkamer van Chalet in Oostenrijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply