Badkamer

Luxe bruine badkamer in Marseille

Deze luxe badkamer behoort tot een grote villa gelegen bij de Prado beaches in Marseille. Interieur ontwerper Maurice Padovani heeft de opdracht gekregen om voor het interieur inclusief de badkamer te verzorgen. Hoewel in de rest van het interieur meer gekozen is voor een industriële shabby chique stijl, heeft de badkamer meer een luxe stijl gekregen. Een stijl die doet denken aan een badkamer van een vijf sterren hotel.

Luxe bruine badkamer in Marseille

Badkamer met raam

De badkamer is niet heel groot, maar wel groot genoeg voor een grote inloopdouche, grote langwerpige wastafel en een soort van inbouwkast voor badspullen zoals handdoeken, shampoo etc. Er is tevens een raam aanwezig die open gezet kan worden om deze vochtige ruimte te ontluchten. Dat is altijd wel zo fijn in een badkamer.

Luxe badkamer inrichten

Er is gekozen voor een donker kleurenpallet bestaande uit verschillende bruintinten. Dat zie je zowel terug in de mozaïek tegeltjes aan de wand als op de natuurstenen vloer. Beide benadrukken de luxe uitstraling in de badkamer. En dat gelt ook voor de designradiator, kranen en douchekop. Waar in veel badkamers gekozen is voor chroom, is in deze badkamer gekozen voor zwart.

Luxe bruine badkamer in Marseille

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply