Badkamer

Moderne badkamer van Queens Park House

Dit is de badkamer van het Queens Park House die ontworpen is door MCK Architects. Het belangrijkste idee van deze moderne badkamer is om de de buitenruimte met de binnenruimte te integreren en op die manier vorm te geven dat het een mooi geheel wordt. Dat hebben ze hier gedaan door een soort van serre te creëren. In het plafond van de badkamer is een strook van het plafond helemaal van glas. Hierdoor komt er niet alleen lekker veel zonlicht binnen, maar in de avond heb je ook nog eens een mooi uitzicht over de sterren.

Moderne badkamer van Queens Park House

Badkamer met houten vloer

Het andere gedeelte van het plafond is ook niet wat dagelijks voorkomt in een badkamer. Het is namelijk van hout. Mooie lange smalle houten planken die van de ene kant van de badkamer helemaal tot aan de andere kant lopen. Hier zitten ook de spotjes subtiel in verwerkt. Ook de wand en de vloer van de badkamer is voorzien van dezelfde houten planken. Het hout geeft de badkamer een warme uitstraling en beetje het gevoel alsof je in een heerlijke spa zit. De badkamer zelf is op zich niet super groot, maar door de serre en vooral ook door de spiegelwand, lijkt het veel groter dat het in werkelijkheid is.

Moderne badkamer sanitair

De badkamer is voorzien van moderne kwalitatief hoge sanitair. Naast de wastafel, een zwevend toilet, een strakke spiegel wandkast, is er ook een mooie vrijstaande bad aanwezig. Het bad is precies geplaatst onder de serre, waar je dus heerlijk van het uitzicht kan genieten onder de sterrenhemel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply