Badkamer ideeën

Klassiek moderne badkamer uit Londen


Deze mooie badkamer is onderdeel van The Blake House gelegen in Londen. Een groot modern herenhuis met prachtige details. Kenmerkend aan het interieur is het eenvoudig kleurenpalet dat voornamelijk uit wit bestaat en aangevuld wordt met frisse opvallende kleuren. De badkamer is heel erg groot en bevat daarom ook alle luxe voorzieningen die je kan wensen in een moderne badkamer. Modern, maar toch heel erg klassiek. We zijn benieuwd wat jullie van de badkamer vinden! Geniet in ieder geval van de leuke ideeën.

Klassiek moderne badkamer uit Londen

Via Freshome

Grote badkamer

Zoals gezegd is het een grote badkamer, maar door het hoge plafond lijkt het nog groter dan het al is. En net alsof het dan nog steeds niet groot genoeg is voor de eigenaar. Ze hebben namelijk een hele wand in de badkamer bekleed met een spiegel. Ach, waarom ook niet. Je zal nooit nee zeggen tegen extra ruimte, toch?

Klassieke badkamer inrichten

De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche, een toilet, een klassiek bad op pootjes, klassieke wastafel met sierlijke lange poten en een klassieke radiator. Deze barok achtige stijl speelt dus duidelijk een belangrijk rol hier in deze badkamer. Toch wel raar dat er dan opeens een moderne flatscreen TV aan de muur hangt. Maar aan de andere kant heeft dit ook wel iets. Al deze luxe voorzieningen is nog niet alles, want direct naast de badkamer is ook nog een grote inloopkast gecreëerd.

Klassiek moderne badkamer uit Londen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply