Badkamer ideeën

Langwerpige badkamer door architect Christopher Polly


Hieronder zie je de badkamer die ontworpen is door architect Christopher Polly. Een onderdeel van een bijzondere woning gelegen in Sydney. Bijzonder vanwege de langwerpige vorm van het ontwerp, wat ervoor zorgt dat ook de badkamer smal, maar ook vrij diep is. Iets waar zéker rekening mee gehouden moet worden bij de inrichting. Met een inloopdouche aan het eind, een zwevend toilet in het midden en de wastafel op pootjes in het begin heeft de architect dit uitstekend opgelost. Vertel ons wat jij van deze badkamer vindt!

Langwerpige badkamer door architect Christopher Polly

Dakraam in badkamer

Het is altijd fijn om natuurlijk zonlicht te hebben in een badkamer. Nu heeft deze badkamer niet alleen een kleine raam aan de buitenmuur, het is zelfs voorzien van een grote dakraam. Zo groot dat je het zelfs bijna een serre kunt noemen. Deze grote dakraam zorgt ervoor dat de het zonlicht tot diep in de badkamer kan dringen. Heerlijk om mee wakker te worden.

Tegels met patroon in badkamer

Voor zowel de vloer als de linkermuur van de badkamer is er gekozen voor mooie tegels met een vrolijk patroon in de kleuren wit en lichtblauw. Terwijl aan de linkerkant de designradiator van chroom is opgehangen, vind je aan de rechterkant het toilet en de wastafel. De rechtermuur is aan de bovenkant bovendien helemaal bekleed met een spiegel. Net daaronder is een brede inham gecreëerd om kleine badspullen op te bergen. Crèmes, tandenborstel, tandpasta, make up, noem maar op, kun je er dus allemaal in kwijt. Handig!

Langwerpige badkamer door architect Christopher Polly

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply