Badkamer ideeën

Luxe villa badkamer


Na de luxe villa tuin die ik gisteren heb laten zien, wil ik jullie ook de rest van de woning laten zien. Want geloof mij, de rest zal je ook bevallen! Graag wil ik beginnen met de luxe badkamer. De badkamer vind je op de eerste verdieping en is voorzien van een twee persoons ligbad, een aparte douche en een langwerpige wastafel met dubbele kraan.

Luxe villa badkamer

Naast al het luxe, blijft er nog steeds heel veel ruimte over in de badkamer. De badkamer heeft namelijk een oppervlakte van maar liefst 17m2! Waarom ze dan geen toilet in de badkamer hebben? Simpel, het separaat toilet vind je op de overloop.

Moderne gemakken

De luxe badkamer is voorzien van een mooie Belgische zwarte hardstenen vloer. Van hetzelfde hardsteen is ook de zijkant van het grote ligbad en de douche mee betegeld. Het ligbad vind je onder het gedeelte van het schuine dak. Hier zie je ook de mooie houten balken aan het plafond, die de badkamer extra sfeer geven.

Tegenover het bad vind je de grote aparte douche in de hoek. Het is eigenlijk een open inloopdouche die je niet af kan sluiten. En uiteraard is de inloopdouche voorzien van een luxe grote stortdouche.

Steigerhout en hardsteen

Naast het ligbad is een op maat gemaakte badmeubel gemaakt van steigerhout. Het steigerhout staat super goed bij het hardsteen. Hier kunnen badspullen opgeborgen worden, maar kan ook worden gebruikt als bankje. Op het bankje hebben ze een grote stenen boeddha neergezet. Boven het bankje is in het dak een dakraam gecreëerd. Hierdoor is het extra licht in de badkamer.

Wat ik ook erg mooi vind in deze luxe badkamer, zijn de shutters voor het raam.

Luxe villa badkamer

Luxe villa badkamer

Luxe villa badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply