Badkamer ideeën

Rustieke badkamer met puntdak


Dit is de badkamer van Danielle de Lange, de bekende blogger van Style-files.com. Eind vorig jaar heeft ze nieuwe foto’s van haar prachtige woning laten maken door fotograaf Paulina Arcklin, die ze geplaatst heeft op haar blog. Haar mooie badkamer is de eerste ruimte die Danielle liet zien, een droombadkamer!

Rustieke badkamer met puntdak

Rustieke badkamer met puntdak

Badkamer inrichting

De badkamer is groot, maar door het schuine dak met de authentieke rustieke houten balken vooral ook erg ruimtelijk. Aan een kant vind je de grote inloopdouche, terwijl de andere kant van de muur ingericht is met de dubbele ronde wastafels. De kranen zijn super strak en netjes in die muur verwerkt.

In het midden van de badkamer, bij het raam met de super mooie witte houten shutters, is een groot vrijstaand bad geplaatst. Bij het bad staat een bijpassende hoge kraan.

Serene sfeer

Om een frisse serene sfeer te creëren, heeft Danielle gekozen om de grote lichtbruine vloertegels te combineren met gestuukte en wit geschilderde muren in plaats van wandtegels. De grote hanglamp is van David Thrubridge, terwijl de hamam handdoeken, koperen kommen en het houten krukje van haar eigen webshop Le Souk komen.

Rustieke badkamer met puntdak

Rustieke badkamer met puntdak

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Yvette 14 augustus 2017 at 19:38

    Verliefd op deze badkamer :).
    Weet je toevallig waar de douchekraan vandaan komt?

  • Leave a Reply