Badkamer ontwerpen

De luxe Good Life badkamer!


Dit is de moderne en luxe badkamer van een project die gerealiseerd is door Bogdanova Bureau. De interieurontwerpers hebben een super ruime woning vlakbij Kiev ontworpen en ingericht met een totale woonoppervlakte van meer dan 400m2! De ontwepers geven aan dat ze nog nooit zo’n grote hal hebben ontworpen. Dit project hebben ze het Good Life project genoemd, en dat is niet voor niets. Als je deze moderne en luxe badkamer bekijkt, snap je wel waar de naam vandaan komt!

De luxe Good Life badkamer!

Houten vloer en marmeren tegels

De woning is ingericht met meerdere badkamers. Dat kan ook wel als je zoveel ruimte hebt in huis. Deze badkamer is de master badkamer geworden, ingericht naast de master bedroom. De ontwerpers hebben een ontwerp gemaakt, gekenmerkt door veel moderne voorzieningen en een mix van mooie en luxe materialen. Zo vind je op de vloer een prachtige houten vloer in het ‘droge’ gedeelte van de badkamer, terwijl de vloerdelen in het ‘natte’ gedeelte betegeld is met heel chique carrara witte marmeren tegels. Deze tegels vind je niet alleen op de vloer bij het bad en de inloopdouche, ook een aantal wanden zijn met diezelfde tegels bekleed. Het marmer zorgt voor een hele luxe en chique uitstraling in deze badkamer. Deze marmeren wanden hebben ze afgewisseld met muren die strak en wit zijn, en een muur die betegeld is met grote stoere betonlook tegels.

De luxe Good Life badkamer!

Badkamermeubel

Aan de kleine strakke witte muur is de badkamermeubel gemonteerd. Een op maat gemaakte badkamermeubel, die over de gehele breedte van de muur loopt. Ze hebben gekozen voor zwevende houten kasten, die afgewerkt zijn met een dik marmeren blad, die overloopt op de achterwand. In die achterwand zijn de strakke inbouwkranen verwerkt, met daarboven een muurbrede wandspiegel.

Ook in de grote muur, die met betonlook tegels bekleed is, vind je een kast. Een grote strakke moderne inbouwkast met open planken, waar nog meer spullen in opgeborgen kunnen worden.

De luxe Good Life badkamer!

Bad en inloopdouche

Het bad is geplaatst onder het raam. Een luxe wit bad, die aan de onderkant voorzien is van luxe ledverlichting. Het bad is middels een grote luxe glazen douchewand gescheiden van de ruime inloopdouche.

De ledverlichting komt ook terug aan de bovenkant van de muren, en vormen samen met plafondspotjes de verlichting in deze badkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply