Badkamer ontwerpen

Karakteristieke landelijke badkamer met mosgroene muren


The Modern House is een hele bijzondere makelaarskantoor. Zij verkopen super mooie en uitzonderlijke huizen in stedelijke en landelijke locaties in heel Groot-Brittannië, vanuit hun kantoren in het centrum van Londen. Alle woningen zien er geweldig en inspirerend uit. Onlangs hadden ze een prachtige woning te koop aangeboden. Een prachtige karakteristieke vrijstaande woning gelegen in Rye, die oorspronkelijk rond 1850 gebouwd werd. De hele woning is tot in de perfecte verbouwd. Vandaag willen we een kijkje nemen in de badkamer. Kijk en raak geïnspireerd!

Karakteristieke landelijke badkamer met mosgroene muren

Karakteristieke landelijke badkamer

Het is een super mooie badkamer met heel veel ruimte en licht. Bij de verbouwing zijn zoveel mogelijk originele details gerestaureerd, waardoor de karakteristieke sfeer goed in tact is gebleven. Dat zie je ook heel goed terug in de badkamer. De super mooie originele raamkozijnen, de sierlijsten aan de muren en het plafond en de hoge lambrisering zijn daar hele mooie voorbeelden van. Dit hebben ze gecombineerd met de moderne en luxe gemakken van nu, maar de stijl en de sfeer is nog helemaal passend bij het karakter van de woning.

Karakteristieke landelijke badkamer met mosgroene muren

Mosgroene muren

De muren zijn geverfd in een mooie mosgroene kleurtint. Ook de grote vaste kast in de hoek heeft dezelfde mosgroene kleurtint gekregen. Er zijn zelfs dezelfde kleur metrotegels voor aan de muren van de inloopdouche gekozen. Het mosgroen staat erg mooi bij het gebroken wit van de kozijnen en de deur, en ook bij de grote donkergrijze vloertegels. Deze vormen de basis van de landelijke klassieke look van de badkamer.

Shop de look

Wil je dezelfde tegels voor je badkamer, neem dan een kijkje bij Badkamer Depot. Ook de rest van het mooie klassieke sanitair kan je daar vinden, zoals het vrijstaand bad op pootjes, de vrijstaande wastafel, de moderne douchecabine, het toilet, de kranen en de douche.

Karakteristieke landelijke badkamer met mosgroene muren

Let ook op de kleine details, die ook perfect passen de karakteristieke landelijke stijl. Het houten kastje boven het toilet, de lichtschakelaars, de wandspiegel bij de wastafel, en zeker ook de zwarte klassieke designradiator bij het raam.

Vind je de mosgroene muren helemaal te gek? Ook andere groene kleurtinten kunnen erg mooi staan. Bekijk onze lijst met de mooiste groene muurtinten van Farrow & Ball!

Bron: Themodernhouse.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply