Badkamer ontwerpen

Lichte badkamer door C+M studio


Hoewel donkere mysterieuze badkamers ook zeker mooi kunnen zijn, ben ik persoonlijk tóch meer liefhebber van lichte badkamers. Heerlijk om in een zonnige badkamer te douchen of tanden te poetsen in de ochtend. Een muziekje erbij en je hebt een heerlijk begin van de dag!

De badkamer hieronder is daar een heel mooi voorbeeld van. Het is ontworpen door de interieurarchitecten van C+M studio, die in Bronte in Australië een fantastische woning hebben ontworpen.

Lichte badkamer door C+M studio

Lichte kleuren

Het is een redelijk grote badkamer, maar door het hoge plafond en een grote dakraam, voelt het hier enorm ruimtelijk aan. Vooral in combinatie met het lichte kleurenpalet. Simpele witte wandtegels zijn gecombineerd met kleine stijlvolle lichtgrijze 6-hoekige tegels op de vloer. Deze lichte basis is aangevuld met moderne gemakken zoals de inloopdouche, het vrijstaand bad een modern toilet, strakke wastafel en een aantal mooie houten elementen. De grote spiegel met het houten frame bijvoorbeeld of de houten plank onder de wastafel en het houten krukje.

De mooie grote houten ronde haken voor de handdoeken zijn van Muuto.

Lichte badkamer door C+M studio

Fotografie: Caroline McCredie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Hanneke Weijers 13 juli 2016 at 23:03

    Weet iemand van welk merk het toilet en de wastafel, de spiegelkast en de kranen zijn?

  • Leave a Reply