Badkamer ontwerpen

Moderne futoristische badkamer


Deze moderne badkamer is ontworpen door designer Andrea Castrignano. Hij wilde een badkamer ontwerpen en inrichten met als doel het creëren van een ideale ontspanningsruimte, met behulp van de meest innovatieve oplossingen op het gebied van energiebesparing, hernieuwbare bronnen en het gebruik van geavanceerde domotica. Aan de moderne futuristische uitstraling te zien is dat heel goed gelukt. Wij zijn benieuwd wat jullie van deze badkamer vinden. Laat het ons weten!

Moderne futoristische badkamer

Via Freshome

Moderne badkamer indeling

De moderne badkamer grenst direct aan de slaapkamer en onderscheidt zich eigenlijk door de bijzondere indeling. Via de slaapkamer kom je namelijk eerst terecht in een gedeelte met een zwevend toilet en bidet. Middels een tweede deur kan je vervolgens doorlopen naar de echte badkamer. Hier vind je een dubbele wastafel en een mega inloopdouche.

Grijs groene badkamer

De moderne futoristische uitstraling is te danken aan zowel de materialen als het kleurenpalet. Wat je niet zo snel zou verwachten in een moderne badkamer is de mooie houten vloer. Dit wordt gecombineerd met een kleurenpalet met groene en grijze tinten. De wandtegels passen er heel mooi bij en passen heel erg bij het plafond in de inloopdouche, die lijkt op een kunstgrasveldje. De inloopdouche is meteen ook de blikvanger in de badkamer. Met een dikke glazen spatscherm en grote rechthoekige regendouche is het geen straf om hier te douchen.

Rechthoekig badkamer ontwerp

Het rechthoekige komt op meer plaatsen terug in deze badkamer. De dubbele natuurstenen wastafels zijn diep en ook rechthoekig en rusten op een dik blad van hetzelfde natuursteen. De rechthoekige kranen zijn keurig verwerkt in de wand.

Moderne futoristische badkamer

Moderne futoristische badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply