Badkamer ontwerpen

Mooie nieuwbouw badkamer


Dit is de badkamer van een nieuwbouwwoning gelegen in Amsterdam. Het ontwerp van de interieur inrichting is verzorgd door de ontwerpers van BO6 Architecten, gekenmerkt door een mix van modern, stoer en veel sfeervolle elementen.

Mooie nieuwbouw badkamer

Betonvloer

Het gehele huis is voorzien van een stoere betonvloer, die zelfs doorloopt tot en met de badkamer. Deze betonvloer hebben de ontwerpers gecombineerd met strakke donkergrijs geschilderde muren. Naast het grote ligbad, die ook aan de zijkanten mee geschilderd is, is er ook een aparte luxe inloopdouche ingericht. In de inloopdouche is een grote douche, in de vorm van een reuzenkraan, aan de wand gemonteerd.

Mooie nieuwbouw badkamer

Spiegelkast

Naast het bad vind je twee strakke rechthoekige wastafels aan de muur. Ook de kranen zijn hier netjes in de muur verwerkt. Boven de dubbele wastafel hangt een grote spiegelkast, die over de gehele breedte van de muur loopt. Net onder de spiegelkast is een inham gecreëerd, waar kleine spullen in opgeborgen kan worden. Deze inham is stijlvol betegeld met groene mozaiektegeltjes.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply