Badkamer ontwerpen

Prachtige badkamer uit Londen


Deze prachtige badkamer is van Daniel Lee. Daniel heeft een eigen software ontwikkelings bedrijf in Londen, maar is vooral ook een liefhebber van architectuur en design. Hij heeft dan ook, wel met een beetje hulp van een professionele architect, zijn eigen 19 eeuwse woning ontworpen. Het resultaat van hoe de badkamer is geworden zie je hieronder.

Prachtige badkamer uit Londen

Groot ligbad en aparte inloopdouche
De badkamer heeft een redelijk formaat, en is dan ook voorzien van veel luxe voorzieningen. Het grote ligbad is geplaatst tegen de buitenmuur, waar de grote raam aanwezig is. In de andere hoek vind je de inloopdouche. En tegen de muur, tegenover de douche, naast het bad, is de op maat gemaakte zwevende badmeubel gemonteerd.

Prachtige badkamer uit Londen

Houten vloer, bad en badmeubel
Hout speelt een belangrijke rol in het ontwerp van deze badkamer. Het is niet alleen voorzien van een prachtige warme houten vloer. Ook de badmeubel is van hout, en is het ligbad ook bekleed met hetzelfde hout.

Prachtige badkamer uit Londen

De wanden zijn volledig gestuukt en wit geschilderd. Alleen de wand in de inloopdouche is betegeld met mooie kleine zeshoekige tegeltjes.

De prachtige gouden en kranen zijn volledig op maat en met de hand gemaakt.

En kijk eens naar de witte luiken, die ingezet zijn als raamdecoratie. Schitterend!

Bron: Remodelista.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply